Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex podczas okresu

Polecane posty

Gość gość

Chlopak chce uprawiac ze mna sex bez prezerwatywy podczas mojego okresu. Powiedzial ze sonczy we mnie. Istnieje mozliwosc ciazy?

Gość gość
* skończy

Gość gość
Tak jest możliwość ciąży w przypadku przesunięcia owulacji przy bardzo krótkim cyklu menstruacyjnym. A poza tym jest niehigieniczny i możliwość wprowadzenia penisem bakterii, gdyż macica w tym okresie jest otwartą raną podatną na zakażenia.

Gość gość
ten chłopak to jakiś cieć/głupek spod budki z piwem? Współczuję Ci. 🖐️

Gość gość
On mnie chyba nie kocha skoro chce tak robić ze mną. Nie uprawiałam jeszcze z nim sexu.

Gość gość
Mój chłopak jest z Hiszpanii. On jakoś w niczym nie widzi problemu. Może oni tak maja w tej Hiszpanii

Gość gość
Mój chłopak jest z Hiszpanii. On jakoś w niczym nie widzi problemu. Może oni tak maja w tej Hiszpanii MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Te hiszpańskie półgłówki przez coridę mają krew na porządku dziennym, zatem czy to bycza czy kobieca to dla nich jeden ch**j. Podam Ci szczegół, który Cię odrzuci od Hiszpanów: żeby dobrze stał wystawiają żołądź muszce pn. hiszpanka, ona wstrzykuje jakiś jad do żołądzi penisa, i penis bardzo fajnie swędzi, długo stoi i ponoć seks jest zaajebisty. Spytaj go czy przywiezie muszkę. Daj se wstrzyknąć jad do łechtaczki i opisz tu jakość orgazmu, może być nawet podczas miesiączki👄

Gość gość
On jest dziwny bo nawet mowi ze mam sie tam nie golic...