Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w 3mc ciąży z żonatym mężczyzną czy powinnam o tym powiedzieć jego żonie

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się już od 2 lat mieliśmy wspólne plany na przyszłość. Czekaliśmy tylko na spłatę ich wspólnego kredytu na mieszkanie niestety w międzyczasie zaszlam w ciążę oczywiście ucieszylam się, ale niestety partner stwierdził, że on nie chce się odrazu pchać w pieluchy, że chciał się nacieszyć wspólnym zyciem itp. Teraz oznajmił mi, że zostanie z żoną taniej go to wyjdzie oraz dodał iż nie powie jej o tym, że mamy dziecko. Ja mu powiedziałam, że jeżeli on jej nie powiem to ja to zrobię, ale nie wiem czy to dobry pomysł proszę o pomoc.

Gość gość
Powiedz!Dlaczego taki DRAŃ ma zostać bezkarny? Wiesz to brutalne ale szczere-wykorzystał cię,chciał się zabawić a od żony NIGDY nie miał zamiaru odchodzić.A teraz chce się wymigać jak sprawy zaszły za daleko.Ja bym mu w życiu namieszała tak jak on namieszał w twoim.Amen

Gość gość
marne prowo, ale duzo mamusiek sie nabierze i beda sie produkowac:D

Gość korneli1988
ja bym poszla ale porozmawiac z nia tak na spokojnie.. zeby nie wyszlo ze ja obwiniasz bo to ON narobil.. i niech teraz placi!!!

Gość gość
PROWO!!! ale naiwnych nie brakuje i pisza hehe

Gość gość
Problem w tym że trochę się go boje , bo powiedział że jak ja jej coś powiem to zniszczy mi życie będę się musiała wyprowadzić... sądzę że nic by takiego nie zrobił po pracuje w policji a z drugiej strony wiem że to może wykorzystać. Dodam jeszcze ze przez 2 miesiace namawiał mnie do aborcji

Gość korneli1988
idz do jego zony i nie czekaj na nic!!! to jest zastraszanie i daje glowe ze jak ona bedzie normalna to wstawi sie za toba.. suma sumie dziecko nie jest niczemu winne, a ze ma ojca debila to zycie. trzeba z tym cos zrobic

Gość siupi
Z czego miałabyś niby się wyprowadzić skoro on ma kredyt z żoną na mieszkanie? Kupił ci drugie za gotowke? :) prowo jak nic i gubisz się troche w tej historyjce :)

Gość gość
No niestety to nie prowokacja ...

Gość gość
W którym tc jesteś?

Gość gość
juz na poczatku wam napisalam,ze prowo, ale wy idiotki musicie same sie polapac x x xjej kupil mieszkanie a sam ma kredyt:D no tylko idiotki z kafe moga to łyknąć hahaha

Gość gość
Wyprowadzić ze swojego mieszkania bo jak to ładnie ujoł nie będę miała tu życia

Gość gość
Ale prowo nie wiesz ze kredyt hipoteczny jest co najmniej na 20 lat? Druga sprawa jesteś aż tak głupia ze myślisz ktoś ci uwierzy ze 2 lata z żonatym byłaś i czekaslas aż kredyt spłaci hehe PROWO

Gość gość
Gdzie ja napisałam że mi ktoś mieszkanie kupił ? Jestem dokładnie w 10 tygodniu

Gość gość
No i odpowiedzią na moje pyt się spaliłaś.Skoro 2 miesiące cię nakłaniał do aborcji to jakim cudem jak jeszcze o ciąży nie wiedziałaś,mało tego dopiero ''zaszłaś''

Gość gość
Bo czekają aż żona odziedziczy mieszkanie po dziadku sprzeda je i spłaci kredyt. Taka jest jego wersja

Gość gość
PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale dziewczyna sie placze a wy w to wierzycie, ja juz po 1 poscie wiem,ze to sciema

Gość siupi
Haha! Kolejna wpadka :) 10 tc i od 2 mcy wie o ciąży hehehe dobre! Test ciążowy musiała wykonać przed owulacją :)

Gość gość
A co do dnia miała c***owiedzieć ze dokladnie 5 tygodni i 5 dni skoro nie o to sie pytalam

Gość gość
jesli to nie prowo to poczekałabym do narodzin dziecka i wtedy pusciłabym pisma do sadu o ustalenie ojcostwa i alimentów, wtedy koles dostanie po d***e

Gość siupi
Kretynko, bo test ciążowy jest w stanie wykazać ją najwcześniej w 4 tyg. :)

Gość gość
10 tydz to drugi miesdiac wiec nie jesteś w 3 i nie mógł cie nikt dwa mies nakłaniać do aborcji bo jeszcze o ciąży njie wiedzialas. Haha ale durnota z ciebie. A jeśli to prawda to gościa rozumiem dalas się pukac zonatemu to z czym teraz masz problem? Po domu taki pustak jak ty. Zone ma do życia a ty tylkowor na sperme

Gość gość
Podaj mi maila to wysle ci moje zdjęcia z usg bo tu ich nie mam jak dodać sobie sprawdzisz daty wymiary dziecka i przestaniesz mi wmawiac ze to mój wymysł .

Gość gość
Wiesz ile w mecie jest zdjęć USG ktoremozesz wysłać hsha Jesteś glupsza niż myslalam

Gość gość
Nie chcesz to nie wierz !

Gość gość
Ale co ty chcesz na kafe Idź się szmacic z kolejnym żonatym a nie beczysz tu Ma zone a ty tylko r***adlem bylas To widać ze to prowo gubisz się

Gość gość
10 tydz to drugi miesdiac wiec nie jesteś w 3 i nie mógł cie nikt dwa mies nakłaniać do aborcji bo jeszcze o ciąży njie wiedzialas. Haha ale durnota z ciebie. A jeśli to prawda to gościa rozumiem dalas się pukac zonatemu to z czym teraz masz problem? Po domu taki pustak jak ty. Zone ma do życia a ty tylkowor na sperme************************************************************************************************************************************** no sorry ale dla mnie pustakiem jest osoba która to napisała, niech nawet sie autorka pomyliła z tygodniami, to to jest nie wazne, rozumiem ze ten zonaty koles jest usprawiedliwiony?? p******ł sobie, zrobił dzieciaka a vteraz moze wrocic do zony bo autorka była tylko workiem na sperme :O normalnie porazka co za debilki tu siedza

Gość gość
Gościu z 16:26 może i prowo ale takich sytuacji są setki na świecie.

Gość Pyskata90
Ja bym proponowała drogiej autorce najpierw myśleć pózniej działać ;)

Gość gość
Ja nie wiedziałam że on ma żonę przez pierwsze 4 miesiące nie nosił i nie nosi obrączki ślub mają tylko cywilny. Wiem że jak sie dowiedzialam to miałam go kopnąć w d**e, ale tego nie zrobiłam tak teraz żałuję. Do myślałam się że mogę nie spotkać się tu przyjaznymi opiniami ale liczylam na jakieś drobne rady. Chcialabym wierzyć w to że jak dziecko sie urodzi to on może otworzy oczy, ale pewnie większość ma racje byłam oderwaniem od problemów które były w domu . No cóż ... ale nie dam sobie wmówić że sie k****e bo tego nie robiłam i noe robię