Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

corel draw dla znamwćó tematu PYTANIE

Polecane posty

Gość gość

witam! mam pytanie dla tych, którzy sa zosientownai w temacie informatyki czy grafiki.Miałam zainstalowany program testowy corel drwa- po bodajże 30 dniach testowych on wygasł a włąściwie jaego niektóre fukcje (nie ma możliwości zapisywania, drukowania itp)- stał sie jedym słowem bezużyteczny. Chciałam po jakims czasie powtórzyc teinstalacje (założmy po roku czas) i wychodzi mi komunkat,ze skonczył sie czas uzywania programu (czyli te 30 dni) i program traci niektóer fukcje- jednym słowem to ze kiedys z nego korzystałąm zostało gdzies tam zapisane, być moze wiedza po IP. PIlnie potrzebuje corela (chodzi mi o wykoannie NA TERAZ kalendarza) i nie wiem co mam zorbic :( jakies porady?

Gość gość
skorzystaj z darmowego GIMPa

Gość gość
Mozliwe ze pomoze Ci calkowita reinstalacja kompa wlacznie z wywaleniem Windowsa.

Gość gość
nie sądze, wydaje mi sie,ze można po prostu raz testowac te program i tyle w innym przypadku nikt by ni ekupował (móie a amatorach) a jedynie co miesiąc instalował na nowo. Zgrałam tego gimpa,ale pirwszy raz go widze i nie wiem,czy uda mi sie cs zrobc

Gość gość
nestety z tego co widze, w tym gimpie nie ma gotowych wzorów kalendarza?