Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poziom hormonu hcg 27

Polecane posty

Gość gość

czy to na pewno ciaza ? okres miałam ostatnio mniej więcej 10.października. pani w laboratorium powiedziala ze wygląda jej to na wczesną ciążę.

Gość gość
Gratulacje! Robiłaś test? Badał Cię gin?

Gość gość
Jak na takie terminy ostatniej @ to zdecydowanie za mało,

Gość gość
test robiłam w poniedziałek ale wyszedł negatywny, poszłam do laboratorium, bo nie dawało mi to spokoju, jakoś czuje ze chyba jednak jestem w ciąży.. umowie się na wizytę u gin :-) ale czy możliwe ze nie jestem w ciąży jak jest taki wynik hcg?

Gość gość
No jasne, ze tak. Nie rozumiem, dlaczego jak miała ostatnią @ 10.10., to niby nie może być w ciąży? Może koleżanka ma dłuższe cykle, a przez to owulacja wypada w innym terminie niż przy 28dniowym cyklu?

Gość gość
Cykle by musiały być około 40 dniowe.Taki poziom hcg jest na samym początku ciąży

Gość gość
to ja, autorka. nawet dokładnie nie wiem którego był ten @... ze tak powiem to nie jest planowana ciaza ;)

Gość gość
czyli co to w moim przypadku oznacza?

zrób bete za 2 dni i zobacz czy przyrasta. Możesz też zrobić domowy test z moczu ale też radzę za kilka dni

Gość gość
ok, jadę tak czy inaczej po test teraz, odezwę się.. dziękuje kochane:*

Gość gość
rób bete raz jeszcze, i czy przyrasta(o ile?) Nie chce Cie straszyć ale mi przy 2 ciązy wyszły 2 kreski byłam szczęśliwa, zrobiam betę , która jak się później okazało nie była na wystarczającym poziomie. Umówiłam się do lekarza na wizytę,dość odlegla ze względu na nieobecnośc w kraju lekarza no i w połowie 9 tygodnia zaczęłam krwawic, okazało się ze to ciąza pozamaciczna, skończyło się operacją bo był już taki ciężki stan.

Gość autorkaautorka
zrobiłam test, są dwie kreseczki, jedna słabsza, ale jak na początek to chyba normalne:-) jutro pojadę jeszcze zrobić ta bete:-) pozdrawiam