Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agathha90

powiększanie ust

Polecane posty

Gość agathha90

Witam, mam takie pytanie, czy jakaś Pani posiada informacje na temat powiększania ust u jakiegoś lekarza ze swoim kwasem. (Posiada on wszelkie certyfikaty, ponieważ kupiony jest na stronie, gdzie wyłącznie osoby uprawnione do wykonywania tego zabiegu mają dostęp oraz lekarze.) Chodzi mi ogólnie o Olsztyn i okolice. W rozsądnej cenie.

Gość gość
Ja powiększam usta kwasem hialuronowym w Akademii Medycyny Estetycznej Ursynów w Warszawie. Nigdy nie miałam żadnych powikłań ani negatywnych skutków ubocznych. Jestem już po kilku zabiegach i zawsze jestem zadowolona. Efekt utrzymuje się dość długo.

Decydując się na powiększanie ust z wykorzystaniem kwasu hialuronowego, korzystamy z naturalnej substancji wypełniającej, która nie wiążę się z groźnymi powikłaniami. Z pewnością jego stopniowe zanikanie z wiekiem, negatywnie wpływa na wygląd naszej skóry, w tym również ust. Pocieszające jest jednak, że tę naturalną substancję możemy skutecznie dostarczyć do naszych tkanek z zewnątrz. Wykazuje on silne działanie nawilżające, dzięki swojej umiejętności wiązania wody, poprawia również gęstość oraz jędrność skóry. Wykorzystuje się go w roli naturalnego wypełniacza, który umożliwia uzyskanie zadowalającego, ale nie przerysowanego efektu.

Gość Agata

Robiłam powiększenie ust za pomoca botoxu i muszę powiedzieć , że wyszły bardzo dobrze. Zabieg robiłam Galena w Bielsko Białej https://klinikagalena.pl/ i super wyszły, mają idelany kształt i naturalnie wyglądają

Gość Orinka

a ja sie zdecydowałam na Restylane Kysse i jestem pod sporym wrażeniem efektu! jest naturalnie, ładnie wypełnione usta i przede wszystkim nie wyglądam jakbym miała mega sztuczne! polecam