Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiesiek38378

Jaki samochód dla KSIĘDZA

Polecane posty

Gość Wiesiek38378

Nasz syn niedługo będzie księdzem. Przeznaczyliśmy 30 tysięcy na samochód dla niego. Wiemy, że to nie jakaś ogromna suma, ale na pierwszy wóz powinno starczyć, żeby nie wytykali go palcami, że jakiś gołod***ec przyjechał.

Gość gość
za 30 tysiecy chcesz kupic bryke dla klera?? chyba zartujesz, spojrz tylko jakimi brykami rozbijaja sie ksiezulkowie biskupi i rydzyk.nie rob synowi obciachu pojdzie po koledzie to sam sobie zarobi na lepsze auto.

Gość dzaguarre
maluch jedyny samochod poblogoslawiony przez KK, bo nie sposob w nim zgrzeszyc a do tego bezpieczny jak najnowsze modele najlepszych samochodowych producentow - ma strefe zgniotu na silniku

Gość gość
Nie sposób w nim zgrzeszyć...? Mało znasz sposobów "grzeszenia" :p :D W maluchu też się da! ;)

Gość Wiesiek38378
Chłopak po seminarium to nie Rydzyk, ani żaden biskup.

Gość gość
Mam nadzieję, że to podpucha bo jak nie to masakra

Gość sierśćpsa
w 2016 roku tuż przed wizytą Papieża w Polsce na giełdach rolnych, nagle i bez żadnego powodu podrożeją zwierzęta domowe i hodowlane i każdy 'czarny' będzie chciał przed Papieżem zabłysnąć i zapłacą każde pieniądze zebrane z tacy aby kupić osiołka i aby na osiołku przybyć w starych łachmanach kloszarda i uklęknąć przed obliczem Papieża w Krakowie

Gość gość
ja bym sie wstydzil takiego syna jaki normalny facet idzie na ksiedza i pozniej jeszcze w sukience lazi? :classic_cool:

Gość gość
wystarczy skoda

Gość gość
bo ksiadz to szuja najwiekszego kalibru tych 7 tys pedofilow naraz to nic przy 1 ksiedzu bo oni nie skladali zadnych przysieg nie przyjmowali swiecej nie podawali sie za wyslannikow bozych i nie pouczali innych o moralnosci i grzechach dlatego ksiadz zasluguje na szczegolne potepienie :classic_cool:

Gość gość
majbacha mu kupcie@@@ a co! niech sie wozi! wnet zabobi na lepsze... nie martwcie sie!!! No chyba że alimenty bedziecie musieć płacić za niego bo ponoć kuria, jako firma nie chce płacić....

Gość gość
ja w turoniu byłem i majbacha nie widziałem a przecież gazeta która to zdiecie wydrukowała przeprosiła rydzyka ale i tak trzeba być mało inteligentny żeby w to uwierzyć bo to było przerabiana w Photoshopie a Jezusa 3 apostołów było lewych jeden zdradził 2 wyparł sie a 3 był niewierny

Gość gość
"Myślę, że taka A4 http://moto.gratka.pl/tresc/audi-a4-i-b5-1648 6373.html#934ed94cc2ef49e9 ,1 by mu spokojnie wystarczyła. Ważne tylko, żeby auto jeździło. " - a myślisz, że ten złom na kołach długo pojeździ? 100x lepiej zamiast tego kupić porządny rower! P.S. Zebrała się TU kupa antyklerykałów bezbożników i ujada jak wściekłe psy...

Gość gość
Jezus jezdzil na osiolku a ksiezom sie w d****h poprzewracalo a tak wogule to poco im auto dzieci do szkoly musza wozic?

Gość gość
osobiscie polecam Ci, zeby sprawdzic tutaj www.adfauto.pl bardzo szeroka oferta, wiec warto