Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nutellka93

Czy to w końcu okres czy nie

Polecane posty

Gość nutellka93

Hej.Od wakacji miewam bardzo nieregularne miesiączki.We wrześniu nie było jej wogóle.Bardzo mnie to zaniepokoiło.Ciąża nie wchodzi w grę...Poprzedni okres dostałam 12 października.Ostatnio miałam objawy PMS,bolały mnie jajniki.Wczoraj po południu zauważyłam krew podczas podcierania.Nawet bolało mnie podbrzusze i było takie "tępe" jak zazwyczaj pierwszego dnia miesiączki.Wieczorem byłam u ginekologa,pokazałam mu mój kalendarzyk menstruacyjny i powiedział,ze mam bardzo nieregularnie.Dodam,że już rok i 2 miesiące biorę Cyclodynon,który właśnie kazał mi odstawić,żeby zobaczyć jak to wpłynie na moje cykle.Badanie USG wykazało,że to faza około owulacyjna,endometrium 6 mm i niewielkie pęcherzyki.Lekarz mówił,że ta krew to może być plamienie około owulacyjne.. Jednak wróciłam do domu i na bieliźnie była krew.To na moje oko jest normalny okres.Boli mnie brzuch,jajniki no i leci tak jak zawsze..Muszę się przyznać,że w maju 2012 dopieru wrócił mi okres po roku jego nieobecności z powodu odchudzania :( Więc powiedzcie mi dziewczyny...To ja mam teraz okres czy co? To co miesiąc mam to plamienie około owulacyjne? O co w tym chodzi? Proszę o pomoc!!! :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować