Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwia269

Jaki wózek najlepszy przy częstych podrózach samolotem i autem

Polecane posty

Gość Oliwia269

Szukam wózka głęboko - spacerowego , najlepiej 3 w 1 czyli z fotelikiem najwygodniejszego do podróżowania Na co zwracać uwagę przy wyborze takiego wózka?

Gość gość
spacerowy

Gość gość
Na co zwracac uwage? Na pewno na mase,zebys nie musiala taszczyc czolga ze soba. Zeby sie fajnie skladal do malych wymiarow,bo moja kolubryna na przyklad nie miesci sie do tej ich przeswietlarki na lotnisku i zawsze musze jakies hocki klocki odstawiac

Gość Oliwia269
Ale ja szukam dla dziecka co się dopiero urodzi więc musi byc przecież głęboki

Gość Oliwia269
No właśnie myślałam o nieduzym i lekkim ale jakie będa najlepsze? może ktoś juz latał i wie co się sprawdza

Gość terika
jesli chodzi o podróże samochodem to z autopcji mogę powiedzieć że wygodny w skłądaniu i przewożeniu jest wózek Ritmo, co dla mnie osobiście wazne ma zabezpieczenie przed automatycznym rozłożeniem, więc nie mam obawy, że podczas tranportu coś się wydarzy niespodziewanego, samolotem z nim nie latałam, ale wydaje mi się że też nie powinnaś mieć większych problemów, waży ok 8kg

Gość gość
Ja sporo latam po swiecie z dziećmi (średnio 4-6 razy w roku) razy tam i z powrotem to wychodzi nawet sporo. Do tego wakacje i plaża, wiec wózek jest tyrany na maksa. Samam mam Chicco Trio Enjoy Fun tylko kupiony 7 lat temu dla starszego syna, do tej pory wózek jest w pełni sprawny i będzie nadal eksploatowany bo spodziewamy się 3 dziecia.. Wiekszość tych ogólnoświatowych firm ma taki swój odpowiednik. Jest lekki, zwrotny, szybko go rozłożysz (składa się jak parasolka) a w bagażniku miejsca bardzo mało zajmuje. Z reka na sercu polecam takie systemy dla sporo podróżujących.

Gość lunna33
A może Orbit Baby? I gondola i spacerówka mają rączki do przenoszenia więc mogą też służyć jako nosidełko. Stelaż składa się lekko i szybko, nawet go postawisz po złożeniu- nie musisz opierać czy kłaść. No i możesz dokupić specjalną torbę na wózek taką na kółkach - jak podróżna- żeby schować co sie sprawdzi np w samolocie pod wózkiem masz kosz który po wyjęciu zmieniasz w torbę na podręczne rzeczy dziecka- też praktyczne A w czasie wyjazdów gdzie dziecko będzie spać? Pomyśl tez o tym - w orbicie są płozy do zamontowania pod gondolą że zrobisz z niej kołyskę i dziecko się wygodnie prześpi

ja mam graco evo 3w1- długo szukałam wózka który składa się b. łatwo, po złożeniu nie zajmuje dużo miejsca, jest lekki i nadaje się do auta.

zgodzę się z poprzedniczkami - graco evo oraz orbit baby g2 są leciutkimi wózkami, mało miejsca zajmują przy złożeniu, no i samo złożenie nie sprawia trudności, więc idealne do częstych podrózy :)

napewno taki który jest lekki, i łatwy w szybkim składaniu i rozkłądaniu, zobatrz sobie wózki jane ( muum, reverse, czy tez inne fajne modele ) maja dużo ich na stronie :)

a ma któraś z Was graco symbio, bo szukam wlasnie wózka i natrafilam na kilka chciałabym się coś o nich dowiedzieć z praktycznej strony :)