Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssmmuuttnnaaaa

Proszę pocieszcie mnie

Polecane posty

Gość ssmmuuttnnaaaa

masakra jakaś ;(

Gość gosc1231
ja mam dzisiaj potężnego doła wiec cię nie pocieszę...:(

Gość gość
no to zamiast napisac co sie stalo, to myslisz ze ludzie sie beda teraz produkowac bys Ci sie pytac a Ty bd z laska pisala co sie stalo ????? czemu nie napisalas ? chcialam c***omoc, ale wlasnie miedzy innymi dlatego juz nie wchodze w takie tematy, wiec nie zdziw sie.

Gość ssmmuuttnnaaaa
ooo 'super' , ale nie zostawiaj mnie pogadajmy ? :)

Gość ssmmuuttnnaaaa
no napisalam 'masakra' taki dzien. co mam napisac o wszystkim ? do kogo jak jeszcze nie ma rozmowcow ani chetnych do rozmowy?

Gość ssmmuuttnnaaaa
no hej ludzie?! nie macie chwili?

Gość ssmmuuttnnaaaa
to dobranoc.

Gość Camillaaa
Mi też jest smutno.. życie jest do d**y..moje życie..

Gość ssmmuuttnnaaaa
camila a co jest? moze nawzajem cos poradzimy

Gość Camillaaa
Smutna.. za dużo by mówić.. po prostu beznadzieja ;/ A co u Ciebie? Czemu jesteś smutna? Może ja Ci coś poradzę/pomogę?

A co się stało że masz doła i jest ci smutno??!! Czy ktoś cię skrzywdził czy oszukał?? Ja jak mam zły dzień do wybieram się do Sauny z basenami i z jakuzzi!! Nic tak nie pomaga na stres jak taki wypoczynek!!

Gość gość
Mnie też smutno autorko ostatnio bardzo często. Przez faceta, kocham kogoś, kto nawet nie traktuje mnie poważnie :( Chyba łapię deprechę :(

Gość ssmmuuttnnaaaa
A gdzie ci sie spieszy kochana camila wnioskuje ze raczej smutny piatkowy wieczor a fajnie sie wygadac obcemu. U mnie strasznie duzo zmian przeprowadzka, inne miasto inne zycie z dala od rodziny to mnie przeraza bo sa tam moi 'przyjacie' ale im blizej przeprowadzki widze ze raczej to nie sa przyjaciele boje sie zostac sama, nie rozmawiam z rodzicami ani z siostra, sa bracia ale za granica a maz ciagle w pracy. nie wiem czy podzwigne sama brakuje mi kogos do pogadania do bycia do pocieszenia do pomocy no zeby ktos byl

Gość ssmmuuttnnaaaa
gosc wiem ze to oklepane (ale wiem z doswiadczenia) ten ktory cie nie chce to nie ten bo skoro go kochasz (nawet nie szczesliwie i jednostronnie) to wierzysz w milosc a jak wierzysz w milosc to napewno znajdziesz swoja ze wzajemnoscia!! kwestia czasu, moze tez cie szuka i sie zgubil :)

Po prostu brakuje ci takiej bratniej duszy!! A czy twój mąż musi tyle pracować?? Porozmawiaj z nim nie samą pracą się żyje.

Gość ssmmuuttnnaaaa
jarek 6776 mysle ze tak tak ze ejstem oszukana przez 'system' oszukali mnie ludzie, ciezko zaczynacz od zera.

Gość ssmmuuttnnaaaa
jarek no wiadomo, wiesz jakie czasy nie chcemy meiszkac z rodzicami i miec dziecko to trzeba pracowac. tak bratniej duszy, takiego kogos kogo bedzie obchodzic ze mam zly dzien, wiem ze mam duzo szczescia bo mamy kase mamy dom mamy dziecko zdrowe kochamy sie to wazne, ale brakuje mi przyjaciela prawdziwego ;( takiego uczucia kto uzna moje codzienne problemy za warte uwagi i rozmowy a nie 'przesadzasz nie narzekaj maja gorzej" ja wiem!

Gość gość
Autorko dzięki za miłe słowa 🌼 Mam andzieję, że u ciebie sie wszystko ułoży. Też myslę, że to nie ten skoro mnie nie chce, ale zakochałam sie i musze teraz trochę pocierpieć. Wierzę ze czas leczy rany.

Doskonale cię rozumie!! Dzisiaj takie czasy że jak się to mówi czasem nawet własnemu bratu się nie wierzy. Ale musisz też być dobrej myśli bo inaczej byś zwariowała!! Sporo ruchu czy to biegając czy pływając z pewnością pomoże ci zwalczyć smutek czy złe samopoczucie. Naprawdę wybierz się do Sauny najlepiej do takiej gdzie prowadzone są seanse zapachowe.

Gość ssmmuuttnnaaaa
gosc mysle ze fajnie jest nastawic sie pokojowo, nie ze znienawidzic go i bedzie lepiej kazdy ma swoje serce tez bys nei chciala zeby byl z toba na sile, proponuje zrobisc sie sama dla siebie na bostwo i tylko patrzec jak kogos poznasz :D

Gość ssmmuuttnnaaaa
no wlasnie jarku zajmuje sie synkiem, maz pracuje przyjaciele sie wykruszyli, wiec na saune musialabym isc sama co mnie przeraza ze w koncu to do mnie dojdzie ze musze sie wyzalac na forum (dziekuje bardzo) bo nikt nie wierzy w moje problemy bo oni maja wieksze gorsze a ja szukam dziury w calym ;( a z moja rodzina to jakos tak pod gorke, jak na zdjeciu ;(

Gość ssmmuuttnnaaaa
strasne czasy nas dopadly skoro ludzie uwazaja ze mamy troche kasy to juz nei moge narzekac bo to bluznierstwo, kasa to nie wszytstko chociaz fakt fizycznie zyje mi sie dobrze, ale nie mozna mnie nie sluchac tylko dlatego ze udalo mi sie w zyciu miec dobra prace.

Gość ssmmuuttnnaaaa
wszystkie moje problemy sa dziecinne bo nie mam klopotow finansowych...

Gość gość
Ile masz lat ?

Gość ssmmuuttnnaaaa
no nie z moim haha 6 lat, jest kochany ale tez nie rozumie. a jak ty zyjesz, bo wydajesz sie zrownowaznony poukladany i raczej szczesliwy.

Gość ssmmuuttnnaaaa
Mam ostatnie dwadziescia lat czyt. 29 a czmeu pytasz? a ty?

I z młodszymi dziećmi chodzą rodzice do sauny!! Sauna po pierwsze sprawia że hartujemy swój organizm przed przeziębieniem. No i co istotne chodząc do sauny pozbywamy się zalegających w naszych ciałach toksyn które najczęściej sprawiają złe samopoczucie i depresję.

Gość ssmmuuttnnaaaa
Ok. spróbuje, w sumie wszystkogo trzeba sprobowac. wlasnie nie pale od 4 tygodni wiec toksyn coraz mniej. ale mysle ze problem jest w glowie, sercu?

A skąd jesteś?? Może c***olecę jakąś Saunę. Na Śląsku najlepiej iści do Aqua Parku Nemo lub do Term Rzymskich. W Wrocławiu Aqua Park Na Fali a w Poznaniu Termy Maltańskie!!