Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymiana towaru

Polecane posty

Gość gość

witam, mam mały problem, dziś w mohito kupiłam bransoletkę która kosztowała 30zł. w domu kiedy zaczelam sie jej przygladac zauwazylam ze brakuje w niej aż 4 małych kamyczków, niestety nie rzuciło mi się to w oczy w sklepie bo są to drobne kamyczki. może nie robiłabym z tego problemu gdyby nie fakt, że miał to być prezent dla koleżanki. pytanie brzmi, czy wymiana takiego towaru w sklepie mohito jest możliwa? czy nie wmówią mi że sama to zniszczyłam? mam zamiar udać się tam jutro bo musze działać szybko. mam paragon i wszystko co powinno być przy bransoletce. coraz bardziej jestem zawiedziona tym sklepem bo już zdażył mi się zwrot, miała któras z was podobnie? (na paragonie z tyłu zawsze pisze ile czasu jest na to i czy jest to mozliwe ale tym razem mam egzemplarz bez takiej informacji stad moje pytanie) dziekuje z góry za odpowiedzi :)

Gość dwa glupie psy
nie wiem, w knajpie ostatnio przesuszone steki wymienili mi bez problemu

Gość gość
ktos jeszcze cos powie?

Gość gość
nie wiem czy czasem w niektórych sklepach nie można zwracać biżuterii, ale to nie jest zwykły zwrot tylko zwrot czy reklamacja z powodu wady.. sieciówki raczej przyjmują takie rzeczy

Gość gość
mi wlasnie zalezy na wymianie, podoba mi sie ta bransoletka i wiem ze kolezance tez by sie podobała, martwi mnie wlasnie to ze moga mi tego nie wymienic a wrecz powiedziec ze sama to uszkodzilam, ze nie maja pewnosci ze to wina sklepu itd