Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ze mną jest coś nie tak__może powinnam iść się leczyć

Polecane posty

Gość gość

Bo to chyba nie jest normalne mając 27l w kółko wracać do przeszłości ? do tego jak byłam traktowana w przedszkolu ? potem w szkole ? że mi dokuczali ,że bałam się odzywać.. ja chyba mam pretensję i żal do rodziców i nauczycieli że mi wtedy nic nie pomogli ani nawet nie próbowali ------ i teraz tak to się za mną ciągnie i nie radzę sobie..

Gość gość
mam czasem podobnie, spotkalo mnie troche przykrosci w szkole, ale wydaje mi sie, ze wyolbrzymiam chyba. tak na prawde nie bylo tak tragicznie. mysle, ze rozmowa z psychologiem by pomogla, ale u mnie to nie jest az tak dokuczliwe, wiec mam w******e. ty powinnas mzoe pojsc.

Gość gość
no właśnie a mi to przeszkadza bo powraca bardzo często to do mnie , miewam koszmary senne z tego to powodu - ja już sama nie wiem może i ja wyolbrzymiam ,no ale nie potrafię poradzić sobie z tym jak pomyśle o tym to wstydzę się tego że byłam taką sierotą że inni mi dokuczali a ja nie potrafiłam sobie z tym poradzić , nie umiałam się przeciwstawić tyle lat minęło a ja nadal czuję uraz i wstręt do kilku osób co mi wtedy dokuczali..

Gość gość
Ale masz problem zapomnij i juz

Gość gość
a kogo to obchodzi

Gość gość
Rodzice i "pedagodzy" tak zdali egzamin ze swoich powinności. Wszyscy, no prawie wszyscy mają w******e i widzą tylko to, co chcą widzieć. Zagraj na nosie dokucznikom z podstawówy, ciekawe gdzie teraz pracują :D i w jakim wieku, z kim dziecko. Samotne mamuśki ;)

Gość gość
jeszcze jeden link tej p*********j cwEli klikne i to będzie ostatni link do youtube który kliknę na cafe

Gość gość
Kocham Cię 😍

Gość gość
I z tej miłości jej nie pomogłaś/eś :D

Gość gość
To jak nie leczyć to jak mam sobie z tym poradzić ? że to mnie prześladuję.. ?

Gość gość
Po co masz się leczyć? Widzisz smoki?

Gość gość
nie no ,ale po prostu nie potrafię zapomnieć o tym co było, co się działo i to mi przeszkadza.

Gość gość
Oczywiście, ze leczyć- po co się męczyć skoro można się od tego uwolnić? Takie doznania w dzieciństwie rzutują na zachowania i postrzeganie świata w dorosłym życiu. Po co masz się codziennie zmagać z nieciekawą przeszłością? Idź do psychologa i już.

Gość gość
No raczej do psychologa choć nie wiem czy Ci coś pomoże .. no ale próbuj ..