Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 latkaa

Mam 31 lat jestem starta pannai najbardziej mi zal

Polecane posty

Gość gość
A ja mam 36i tez jak na razie sama tzn bez meza i dzieci.

Gość sdamnv
no prosze jak sama sie pociesza :) a nie mówiłem , ze wszyscy sa winni , tylko nie ona , Ona wspaniała , oni do bani nikt sie nie znalazł godny ksiezniczki :) buahahaaa

Gość gość
no jasne takie g***o jak ty potrafi sie tylko zlać i do tego się ograniczaja twoje zainteresowania ty gnoju, dlatego nie umiesz sobie wyobrazić ile pieknych rzeczy mozna robic razem. ty zdechniesz w kałuży spermy ze zdretwiałą grabą jak na onanistę przystało :D

Gość sdamnv
albo nastaw dupska w jakiejs dyskotece to bedziesz miec dziecko , facet ci w tym wieku nie potrzeby , chyba ze sponsor

Gość 31 latkaa
Dawalam szanse godne ksiezniczki :) a nawet mialalm zwiazki, kazde sie staralo ale jak przyszlo do czegos powaznego to tylko kurz widac bylo tak uciekali, a ostatni to byl wlasnie z tej najlepszej grupy tzw "zaraz dostane rozwod" aokazalo sie zniegdy nie bylo zadnego

Gość gość
tobie tez,tez sam ch*j w d**e frustracje impotencie.

Gość sdamnv
daruj sobie to ze tak napisałem nie znaczy ze sam taki jestem , ja mam az dwie kobiety o ktore dbam , o tych co pisałem to jest jak jest , niech no tylko taka nacisnie na niego ze chce małzenstwa i tyle go zobaczy , wiec co sie ciskasz ? prawde napsiałem , facet jak nie jest zwiazanyz kobieta to znaczy , ze jest z nią dla sexu , dla chuci ! nic inaczej bo taka kobieta sie do niczego innego nie nadaje , z tymi pozodnym to sie faceci zenią !!

Gość gość
to ile lat miała twoja matka że urodziała takiego przygłupa jak ty? :D

Gość sdamnv
a twoje , ze taka kreaturę ? i z kim cie miała , z psem spd budy i to od sasiada

Gość gość
Stacje masz,nie raceje.Ze wsi jesteś tak wogole?

Gość sdamnv
kolejna co ma racje - :) ja nie zaczołem :) jak bym słuchał nasz "rząd"

Gość gość
hahaha, on ma dwie kobiety, jedną gumową a drugą na redtube, ty nie masz i nigdy nie będziesz miał kobiety bo kobiety wymagaja jednak jakiejś inteligencji a na ciebie wszystkie plują, co do małżeństwa to faceci oświadczają się kobietom w róznym wieku a czy one ich przyjmą to już sprawa tych kobiet, nie każda chce za wszelka cenę wychodzić za mąż, normalni dojrzali faceci się zakoc***a i chca zakładac rodziny tylko takie goowienko śmierdzące jak ty nigdy nie założy bo zawsze będzie nikim.

Gość gość
ty psi hoooju z wiejskiego podwórza, niekształcony i nieczytaty, goownem jesteś i możesz najwyżej ujadać na kobiety bo żadnej nigdy nie będziesz miał :D A tak na poczatek to umyj się śmierdzielu :D

Gość sdamnv
uuuuu jakie inwektywy , ktos ci kiedys tak nawtykał , ze zapadło to w twj psychice do dzis i powtarzasz to innym , bo tak leczysz swe ego , doskonale wiesz , ze tamten ktos miał rację :)

Gość gość
to od ciebie j***e wieśniaku, my się myjemy, ciebie nikt nigdy tego nie uczył, twoja matka była downem i przekazała ci to w genach.

Gość sdamnv
to niestety prawda, kobiety mna zawsze pogardzały i nie mam żadnej, tak sobie tylko marzę a jak która się do mnie zbliża to puszcza pawia, nie rozumię czemu???????

Gość sdamnv
nie lubię się myc i moja przyszła żona musi to zaakceptować bo nie będę się naginał do jakiejś baby. Mój smród jest mój i nie rozstane sie z nim dla kobiety.

Gość gość
"i mają racje coś z człekiem musi byc nie tak skoro nikt cie do tej pory nie chciał I NIE MA INNEJ OPCJI ! " - ale kto mówi, że nikt jej nie chciał?! Na pewno nie jeden chciał, ale nie odpowiadał jej pod jakimś względem. Miałam podobnie. I też mi mówiono: zmniejsz wymagania, bo nie jesteś księżniczką, książęta nie istnieją i takie tam... Nie zmniejszyłam. A wręcz z wiekiem wymagania były coraz większe. Bo niby dlaczego? Dlaczego miałabym się zadowolić kimś, kto mi nie odpowiada w stu procentach? Uznałam, że już wolę być sama. A jednak - mając właśnie 32 lata znalazłam! Znalazłam swojego księcia, idealnego dla mnie. Warto było wybrzydzać! ;) Z czasów "przed moim Księciem" pamiętam też rady - "wyjdź do ludzi, zmień podejście, nie siedź biernie..." - podczas gdy miałam (i mam) masę przyjaciół, z którymi wychodziłam, wyjeżdżałam, pielęgnowałam swoje pasje niemal w każdy weekend, a nawet w tygodniu. Tylko że w pewnym wieku to tak nie działa. Więc z takimi radami to gońcie się :p Ja poznałam swojego, kiedy on też był po 30-stce. I można znaleźć normalnego faceta w tym wieku - niekoniecznie będzie on maminsynkiem, rozwodnikiem, zdziwaczałym starym kawalerem. Jest wiele powodów, dla których facet po 30-stce może być sam. Ale co Wam będę tłumaczyć...dzieciaki i tak zawsze wiedzą lepiej :p

Gość sdamnv
idę sobie z**********a bo i tak was kobiet nie przegadam :(

Gość sdamnv
konia sobie zwalić bo się zdenerwowałem i jeszcze bardziej spociłem. śmierdze teraz niemytym capiacym polskim góówniarzem.

Gość Mary Ann Caroline
Sądząc po jadowitych i chamskich wypowiedziach osób, które zarzekają się, że starymi pannami nie są, topic będzie raczej ostrzeżeniem dla wszystkich miłych i sympatycznych kawalerów, by wiały od takich frustratek... do starych panien ;-)