Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wpisac w cv

Polecane posty

Gość gość

mam dośc sporą dziure w cv chce wpisac jakaś prace w potem na rozmowie powiedziec ze byla to praca na czarno np u chlopaka w firmie czy to przejdzie? w innym wypadku nie mam szans na rozmowe kwalifikacyjna i prace:(

Gość gość
licze na powazne odpowiedzi ! ;(

Gość gość
obecnie nie mam ale wczesniejszy nie prowadzil swojej firmy czy jest dla mnie w ogole szansa czy szykowac sznur? :(

Gość gość
napisz jakas dluzsza date, czyli od wczesniejszego okresu co zaczela sie luka w cv np. od 12.2011- teraz: ambulatoryjna opieka osobie niepelnosprawnej byc moze nie pasuje to do twojej branzy ale mozesz wpisac to na poczatek cv. ja jak zostalam bezrobotna to zaczelam wolontariat, malo godzin w miesiacu, ale jednak luka w cv pokryta :)

Gość gość
rozeznanie zawodowe, doksztalcanie zawodowe, podroze

Gość gość
zadajesz pytania nie na temat X ok dzieki to jest jakas propozycja jednak to nie jest wlasnie moja branza, zastanawiam sie czy to mi w ogole cos pomoże:( tym bardziej ze mam dwie luki jedna roczna druga póltoraroczna ;( z tym ze praca pomiedzy tymi lukami trwala 8 miesiecy ale to tez nie byl moj zawód raczej taka "dorywcza"

Gość gość
" rozeznanie zawodowe, doksztalcanie zawodowe, podroze " tylko ze nic nie pokrywa sie z prawda :( na doksztalcanie zawoowe trzeba miec jakies papiery ukonczenia a z podrózy jakies ciekawe opowiesci..

Gość gość
nie przejmuj sie ze praca dorwycza a nie lukami. w dzisiejszych czasach to norma, zadko kto pracuje w firmie kilka lat. kiedys nawet slyszalam czy czytalam, ze dobrze, ze zmienia sie branze, czyli jestes czlowiek potrafiacym dopasowac sie do kazdej sytuacji. szukaj pozytywow, nawet w lukach

Gość gość
to napisz orientacja na rynku pracy, co napewno jest prawda

Gość gość
tylko ze lącznie moja luka trwala prawie 3 lata, nie liczac tej dorywczej pracy na 8 mcy mimo to chce uzupelni jedna luke jakas praca tylko nie wiem czy nie narobie sobie tym wiecej szkod u potencjalnych pracodawców

Gość gość
to jest jakis pomysl.. tylko przez 1 rok sie orientowalam i potem przez kolejne 1,5 roku znów sie orientowalam? troche za długo...jak na orientowanie sie ale dzieki ;)

Gość gość
albo analiza rynku pracy i kreowanie wlasnych zdolnosci na potrzeby rynku pracy albo cos takiego. zawsze mozesz powiedziec (o ile sie zapytaja) ze czytalas duzo ksiazek, spotykalas sie z ludzmi, uczestniczylas w zyciu kulturalnym, analizowalas firmy poszukujace pracy itd

Gość gość
praca dorywcza to nie ciaza :O

Gość gość
3 lata to nie duzo, uwierz mi. kazdemu sa znane realia znalezienia pracy, nawet pracodawcom. a jezeli ktos to zakwestionuje to sie tylko ciesz, bo u takiego pracodawcy nie chcialabym pracowac.

Gość gość
wiem, latwo mi sie mowi bo akurat znalazlam super prace. Naprawde fajni ludzi, pracodawca i klimat w pracy. ale znam czasy kiedy pracy szukalam i nie raz mialam nieprzespane noce.

Gość gość
szczerze mówiac mam 22 lata i tylko pólroczny staz i 8 miesieczna prace dorywcza do tego nie ukonczylam studiów i mieszkam w malym miescie obawiam sie ze jestem spalona :( i ze nike nie bedzie chcial mi dac szansy

Gość gość
nie zastanawialas sie, zeby skonczyc studia?

Gość gość
chce je skonczyc tylko nie mam za co...