Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak mnie obraził

Polecane posty

Gość gość

Powiedział mi wczoraj , że jestem niestabilna emocjonalnie i że powinniśmy więcej ze sobą rozmawiać. Jak mu powiedzieć, że mnie to zabolało?

Gość gość
jeśli tylko tyle C***owiedział to chyba wielkiej tragedii nie ma. Ja usłyszałam gorsze wyzwiska..

Gość gość
gorsze? jakie?

Gość gość
np. że jestem tępa, głupia, c*pa itd.

Gość gość
rozumiem ze to pod wplywem zlosci? kurde XXI wiek a ludzie nadal nie potrafia sie szanowac

Gość gość
tak pod wpływem złości, spowodowanej hmm.. sama nie wiem czym. Ale to, że emocje wzięły górę chyba nie powinien się tak zachowywać tak mi się wydaje. A Ty możesz dać mu jasno do zrozumienia że ma się tak do Ciebie nie odnosić. Może to coś da :)

Gość gość
jak sie kogo kocha to wogole nikomu nie przychodzi do glowy b go zranic, czy to czynem cy slowem, a nad emocjami trzeba panowac, jak sie podczas klotni nie umie trzymac jezyka za zebami to w pracy/szkole/w domu rodzinnym mozna zrobic cos rownie glupiego i sobie zaszkodzic

Gość gość
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć :D

Gość gość
A autorce g***o się stało, niech się cieszy że jej zwrócił uwagę i dał szansę na poprawę a nie kopnął w tyłek :P

Gość gość
to jesli dziewczyna nie zasluguje na jego szacunek to czemu z nia jest? chyba nie jest masochista ?

Gość gość
Lepiej się zastanów nad tym co powiedział, bo może miał rację. A najlepiej mu powiedz że ma do Ciebie tak nie mówić, albo w ogóle mu powiedz że ma się do Ciebie już nigdy nie odzywać i niech spada, bo nie chcesz go już znać.

Gość gość
nic nie zrobiłam złego żeby nie zasługiwać na szacunek moi mili... Nie jestem masochistką, zerwałam po tym jak zaczął mnie obrażać. Nie chciałam czekać aż ostre słowa zamienią się z czyny..

Gość gość
Co ma brak szacunku do masochizmu, nie szanuje jej ale do rypania może się nadawać :D

Gość gość
nie pisalam o tobie tylko o facecie, ktora obraza. bo jak obraza i ktos stwierdzil ze na szacunek trzeba zasluzyc, to pytam po co jest z kobieta ktora nie szanuje? chyba taki facet to masochista skoro zyje z kims kogo nie dazy szacunkiem

Gość gość
jak do rypania to tym bardziej przegryw

Gość gość
Facet jej grzecznie mówi że muszą więcej ze sobą rozmawiać a ta się obraża i jęczy, wy ją jeszcze podpuszczacie, jakieś głupoty piszecie o braku szacunku a ona aż się prosi żeby ją pacnął w łeb :D

Gość gość
Pierwszy raz spotkałam faceta, który zwrócił mi uwagę na to że jestem niestabilna emocjonalnie. On ciągle chce ze mną teraz rozmawiać i wypytuje mnie o wszystko. Ja nie jestem jakaś nienormalna.

Gość gość
ejj nie przejmuj się :) może i Cię to jakoś zabolało, ale bez przesady, nie powiedział nic takiego strasznego, a wręcz wyraził chęć częstszej rozmowy z Tobą - to wszystko na plus! Rzadko się zdarza, że chłopak coś takiego powie, bo zazwyczaj "nie chce im się słuchać tej babskiej gadaniny" ;) Uszy do góry :) A tak swoją drogą, to każda kobieta jest trochę niestabilna emocjonalnie, jedne są zazdrosne o partnerów, inne robią dziką awanturę o niewywalone śmieci, innym brakuje zdecydowania w życiu ;) Ah te nasze kochane hormony :D

Gość gość
Moim zdaniem on Cię aż tak strasznie nie obraził, dał tylko do zrozumienia, że powinnaś bardziej panować nad emocjami i więcej z nim o nich rozmawiać, to nic złego. Powinnaś raczej wyciągnąć wnioski a nie obrażać się.

Gość gość
Trzeba było z nim o tym porozmawiać i poprosić o jakieś konkrety, co ma na myśli. Nie przyszło ci do głowy, że on naprawdę odbiera niektóre twoje zachowania jako przejaw niestabilności emocjonalnej i naprawdę potrzebuje rozmowy? Zamiast się obrażać powinnaś z nim o tym porozmawiać, bo może rzeczywiście jest jakiś problem.

Gość gość
Przeciez niestabilnosc emocjonalna, to norma u kobiet. I ciesz sie glupawa c**** ze on w ogole chce rozmawiac z toba. :D

Gość gość
A zreszta o czym rozmawiac z kobieta. Do tego sa odpowiedni ludzie. Kobiete to sie r***a i od czasu do czasu nalezy jej pocisnac, po to aby wladze nad soba poczula ktora lubi. Natomiast do rozmow to ma kolezanki glupie, a nie facetowi d**e zawracac.