Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ferie narty

Polecane posty

Gość gość

Tutaj wpisujemy swoje ulubione ośrodki narciarskie, które są godne polecenia

Gość gość
tu sama patologia, im nie narty w głowach

Gość mamadwóchdziewczynek
Ja polecam stok narciarski Relaks w Karpaczu - idealny dla początkujących i amatorów oraz rodzin z dziećmi; ludzi nie ma za wiele, instruktorzy dla dzieci wspaniali, warunki bardzo dobre. Na miejscu jest parking, baza gastronomiczna, wypożyczalnia. My mieszkamy zawsze bliziutko, więc wychodzimy gotowi na stok, ale jednak to duże ułatwienia jak ktoś ma dalej. W okolicy niedaleko jest aquapark, zawsze wieczorami chodzimy - prawdziwy relaks po dniu na stoku ;-) A jak ktoś lubi jazdę nocną to stok jest oświetlony i można sobie szaleć do woli ;-)

Gość gość
Ja polecam wszystkie górki w Bieszczadach. Fajnie, a ceny w porównaniu do innej części naszych gór bardzo przystępne.

Gość gość
Kiedyś lubiłam Białkę, ale teraz mnie irytują dzikie tłumy, no i krótki stok. Wolę zapłacić więcej i raz na jakiś czas wyskoczyć na Słowację - Chopok, Tatrzańska Łomnica, Strebskie Pleso - moje ulubione. No chyba, że chcę po pracy wyskoczyć na wieczorną jazdę to wybieram Kasinę (Śnieżnica) - plusem jest to, że dosyć blisko no i w zeszłym sezonie było tak, że o 16 robili przerwę na ratrakowanie i od 17 można było śmigać na dobrze przygotowanym stoku.

Gość gość
tatrzańskie miejscowości są mocno przereklamowane. Tłumy, masakra, ceny z kosmosu

Ja też kocham Bieszczady, ze względu na kameralność, brak tłumów. Jednak dobija mnie tam brak wyciągów krzesełkowych. Te orczyki zwłaszcza na dłuższych wyciągach nieźle dają w kość. Fajne warunki są w Wierchomli.

Gość gość
Alpy to zawsze nie to co Tatry, w tych samych cenach. Nasi górale powariowali- z cenami brak słów. W Austrii każdy ośrodek jest 100x lepszy od polskiego.

Gość gość
inne tematy na cafe to mają wzięcie, ale takie?

np. zrobiłam kupę w podpaskę, czy jakią anal , oral. Odp. są ale już cos żeby wypocząć, aktywnie spędzić czas- to nie. Trochę już tu zaglądam i udzielam się, ale fakt normalnych ludzi jest tu garstka.

Gość Katarzynka caryca
A ja polecam Jakuszyce i narty biegowe. To jest dopiero sport! :D A nie samo zjeżdżanie... :D Spocić się można nieźle, a później taka dzika satysfakcja, że się zrobiło 10,a nawet więcej km :D

Gość vanilia111
Sabina ja wybrałabym Turcję na zimowe szaleństwo - zdecydowanie!

Gość Wirtualnaa
Livigno króluje!! Nie jest aż tak drogo, a zabawa jest nie do porównania z żadnym ośrodkiem w Polsce. W tym roku po raz pierwszy byliśmy z biurem podróży Rainbow Tours i szczerze mówiąc wybrałabym się chętnie jeszcze raz )

Gość gość
ja polecam Solden w Austrii , dwa lodowce super warunki , 140 km tras :) w okolicy park termalny. Najlepiej jechać bez biura samemu zarezerwować nocleg przez booking.com i wsiąść w auto. szkoda przepłacać za biuro podróży.