Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gix

nigdy nie miałam faceta

Polecane posty

Gość gix
z południa polski ;) I chyba jestem brzydsza od Radwańskiej

Gość gość
gix , wez przestan tak pisac , z takim nastawieniem to od razy wloz filcowe kapcie i szydelkju . masz na pewno pasje zainteresowania , a szminke , maskare i lakier do paznokci to nie fortuna , to nie faceci sa do zdobywani a, to oni maja cie zdobywac , przejdz sie po miescie i przyjzyj sie parom , i zauwazysz ze nie same ksiezniczki z bajki maja facetow , jakos ich rozkochaly . i zaloze sie ze wiekszosc z nich jest mniej urodziwa od ciebie . ty masz po prostu jakis wielki kompleks , zastanawiam sie co cie w niego wpedzilo .

Gość gość
gix , wez przestan tak pisac , z takim nastawieniem to od razy wloz filcowe kapcie i szydelkju . masz na pewno pasje zainteresowania , a szminke , maskare i lakier do paznokci to nie fortuna , to nie faceci sa do zdobywani a, to oni maja cie zdobywac , przejdz sie po miescie i przyjzyj sie parom , i zauwazysz ze nie same ksiezniczki z bajki maja facetow , jakos ich rozkochaly . i zaloze sie ze wiekszosc z nich jest mniej urodziwa od ciebie . ty masz po prostu jakis wielki kompleks , zastanawiam sie co cie w niego wpedzilo .

Gość gość
sorry za dubel

Gość gix
mogłam się spodziewać że ktoś mi zaraz napisze o tuszu do rzęs :(

Gość gość
no tusz do rzes to chyba tak samo kobiecie potrzebny do zycia jak powietrze , nawet nie wiem bez czego dluzej wytrzymuja

Gość gość
gix, glowa do gory. tez mam 21 lat i nie jestem ladny ale udalo mi sie znalesc dziewczyne, na portalu randkowym i jestem z nia ponad rok ale srednio nam sie uklada. jakbym byl wolny to dam ci znac:-P z wygladu nie brzydki ale za to bardzo spokojny a tak poza tym to znajdziesz wkoncu swojego romeo. cierpliwosci. nawet srednio ladnego bo jak juz sie zakochasz to rozkwitniesz przy nim i laska bedziesz

Gość prawictwo pospolite128
jak jesteś brzydsza od Radwańskiej to będzie ci cięzko .. Nie znam sie , ale moze na początek warto zainwestowac w zabieg wygładzania cery ?

Gix!! Całe życie przed tobą !! Tak że głowa do góry!!Znajdzie się ktoś kto cię pokocha taką jaką jesteś. Pamiętaj by zawsze być sobą.

Gość gix
wygładzenie cery mi nic nie da :( a co do "bycia sobą" to mam wrażenie że właśnie to odstrasza ode mnie...

Gość gix
czy ten peeling jest na tyle mocny żeby zmienić mi rysy twarzy? Nie sądzę...

Piling owszem poprawia cerę. Skura staje się po takim pilingu delikatniejsza i bardziej gładka. Ale piękny wygląd to nie wszystko! Trzeba mieć na pierwszym miejscu piękne wnętrze osobowe!!

Gość gość
piękne wnętrze osobowe? co ty p********z?

Gość gix
Wiem że będzie gładsza skóra ale chodzi mi o to że i tak mi to nie pomoże, bo wszystko inne jest beznadziejne :(

Piękne wnętrze osobowe. To piękna dusza szczera wrażliwa czuła!! Po prostu charakter człowieka. Charakter człowieka wartościowego.

Gość wysokidw25
ja nie uwazam Radwanskiej za brzydka moze nie jest Miss Polonia ale ma calkiem przyjemna buzie

Gość gość
no bo nie jest brzydka, prawik naogladał sie modelek w necie :o

Gość gość
jesteś z krakowa?

Gość gość
Ty facet powyżej, zaczepiasz każdą zdesperowaną laskę na tym forum. Zwal sobie lepiej i tyle :)