Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odstraszam mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

i to jest dla mnie bardzo bolesne. W sumie nie wiem dlaczego tak jest.. czemu tak długo już jestem sama. Nie jestem jakaś gruba i brzydka. Wydaje mi się że jestem raczej ładną kobietą ( i nie chodzi mi o to żeby się chwalić ). Staram się bardzo dbać o siebie. Nie pluje jadem na około. Staram się też raczej dużo uśmiechać nawet jak mam zły dzień. Nie wiem więc nie mam nikogo kogo mogłabym pokochać :(

Gość strach na wroble
chwalisz sie czy zaliz

Gość gość
Moze nie umiesz gotowac i szyc?

Gość gość
zastanawiam się po prostu czemu tak jest. I co ewentualnie mogłabym zrobić żeby coś się zmieniło w tym temacie..

Gość gość
cos musi byc z toba nie tak ! Albo wyglad albo charakter !

Gość gość
fakt, nie potrafię ani gotować ani szyć :D ale aby jakiś facet się o tym zorientował to najpierw musiałby mnie poznać a o to chodzi że nikt nie wykazuje ochoty jak do tej pory ( mówię oczywiście o jakiś normalnych facetach a nie pijanych w jakimś klubie ).

Gość gość
Moze jestes nudziara? Albo bez ..no wiesz?

Gość gość
To może bardziej charakter.. tylko nie wiem co takiego jest w moim sposobie bycia czy charakterze że tak to działa na facetów anty..

Gość gość
To jest tragiczne. Liczyc na pianych typkow to nie jesr wyjscie. Potrzebujesz fachowej pomocy. :-D

Gość gość
Polaków? Nic dziwnego.

Gość gość
z tym że nikt nawet tego nie sprawdził czy jestem nudziarą tak jak mówisz.. miałam kiedyś faceta owszem któremu ponoć bardzo się podobałam i z charakteru też ale akurat wyszło na jaw że jest strasznym dupkiem i się rozstaliśmy ( to było już ponad 2 lata temu). Od tej pory z nikim się nie spotkałam ani raz..

Gość gość
nie mam zamiaru się spotykać z pijakami tylko po to że czuję w swoim życiu taką pustkę, że brakuje mi miłości. Ja po prostu chciałabym znaleźć wartościowego faceta ale jak mam to zrobić skoro nikt nie wykazuje zainteresowania moją osobą?

Gość gość
To jest niestety powazna sprawa. Szkoda poszlibysmy na spacer, porozmawiali i moze bysmy doszli do przyczyn tego stanu. Ale tez pogoda jest okropna. I odleglosc materiii duza...wiec. :-D Kopf hoch!

Gość gość
to znaczy bez czego? bez biustu ? owszem nie należę do kobiet z pokaźnym biustem delikatnie mówiąc.. ale czy to jest aż taka przeszkoda ? czy tylko to jest ważne dla panów?

Gość gość
pewnie chodzi o to, ze jestes skromna i niezbyt pewna siebie. Zauwazylam, ze Polacy sa raczej niesmiali, na moja ladna, ale raczej niesmiala kolezanke nie zwracaja uwagi :/ za to obcokrajowcy (nie mowie tu o ciapakach) nie boja sie do niej podejsc, zagadac,

Gość gość
a jak jakis polak podrywa to najczesciej opijus narkoman albo nie za sympatyczny typ ;) normalni faceci jakos sie boja.. nie wiem czego ;)

Gość gość
to prawda że jestem nieśmiała i brak mi pewności siebie. Bo jeśli jakiś chłopak mi się spodoba to niestety ale nie mam na tyle odwagi aby zacząć go w jakiś sposób kokietować.

Gość gość
czy w związku nie prędko przyjdzie mi być z kimś? czy znowu trafie na dupka, który będzie na tyle odważny żeby nie tylko mnie zgadać i pozwolić siebie pokochać ale także skrzywdzić i zeszmacić?