Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polamana miednica a ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam Moja kolezanka w wyniku wypadku samochodowego mialam polamana miednice od wypadku minely 4 msc skonczyla rehabilitacje wszystko niby wporzadku ale zaszla w ciaze . Moje pytanie jest takie czy nie ma przeciw aby urodzila czy nie bedzie miala problemow i ogolnie czy to bezpieczne oraz czy dziecko moze sie urodzic zdrowe czy chore .prosze o odpowiedz

Gość gość
Czy naprawde nikt nic nie wie ?

Gość gość
Autorko co ma złamana miednica do zdrowia dziecka? Z takimi pytaniami to do lekarza(profesjonalisty) a nie tu gdzie 80 % to przygłupy

Gość gość
Do lekarza idzie dopiero w srode dlatego chcialam sie zapytac moze ktos cos wie na ten temat ..

Gość gość
o ile kosci sie zrosły prawidowo to problemów nie powinno być, ale o porodzie naturalnym może raczej zapomnieć. moja kuzynka kilka lat po złamaniu miała bezwzględne wskazanie do cesarki-kości łączone płytkami. zresztą, niech sie u lekarza dowiaduje, te 4 dni jej nie ratują.

Gość gość
Niby prawidlowo ale to zaledwie 4 msc minely od tego wszystkiego gdzie od 2 msc moze chodzic normalnie .. Boje sie o nia ze moze nie donosic ciazy bo to obciazenie jest a slyszalam ze mozna poronic przez to .