Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

usycham jako kobieta

Polecane posty

Gość gość
i cie nie lubia na dodatek. :/

po prostu z jednej strony lubie twoje placzliwe tematy a z drugiej nieco mnie smiesza... :D:P

sluchaj ale ile to czasu bylo.... :P to nawet moj kumpel od tamtej pory co ci fotke wyslalem juz 2 dziewczyne ma bo pierwszy zwiazek ja rozwalilem... :D hehe nie nadawala sie a on tego nie widzial... :D:P

Gość nie powiem kim jestem 1
posiedzimy z toba. ja mam dzisiaj burze mózgu wiec siedze w chacie i kuje.....nie ty jedna

wiesz ze z pragnieniami jest tak ze jak nie bierzesz zycia w swoja reke to zamiast owocow bedziesz zbierac gowno... :P niestety taka prawda....

Gość dawaj dawaj
przyjezdzaj do jukeja. tu murzynstwo i arabstwo tylko czeka na kolejna poleczke spragniona milosci. tak cie pokochają ze nie będziesz mogla przez tydzień chodzic :)

Gość gość
Jak nie wyjdziesz sama z inicjatywa do faceta i nie skonczysz z tymi absurdalnymi wymaganiami niestety bedziesz cale zycie sama ! Swiat sie zmienil facet juz nic nie musi a moze sobie adorowac jaka chce kobiete najwidoczniej nie pocigasz facetow wygladem i brzydkim chrakterem i te ciagle jeczenie na kafe az zygac sie chce :P

Nie mam absurdalnych wymagań. Świat się nie zmienił na tyle, bym miała uznać adorację za nieistotną.

Gość rainbow_dash
wyjdz do ludzi... jab bedziesz siedziec caly czas w domu to na pewno nie poznasz nikogo ciekawego a tak moze spotkasz jakiegos interesujacego faceta...a nawet jesli nie to przynajmniej spedzisz milo czas i nie bedziesz sie uzalac na kafe

Gość annoyer
Wiesz jaka jest roznica miedzy facetami w twojej sytuacji a toba? Faceci raczej nie robia sobie zludzen, ze wszystko sie rozwiaze bez ich udzialu. No, oprocz tutejszych slynnych "prawikow", ale im bardziej pomoglby psychiatra niz dziewczyna. Ci ludzie wierza, ze czlowiek z c**ka rozwiaze wszystkie ich problemy. Juz nawet katolicy maja ciekawsze wierzenia, niewidzialny czlowiek w niebie zsylajacy swojego syna na smierc, zeby wybaczyc samemu sobie - to jest przynajmiej kreatywne:) I do tego mysle, ze wszyscy mozemy sie zgodzic, ze ludzie z c**ka komplikuja sprawy, a nie je rozwiazuja:)

Gość gość
Dzisiaj wieczorem będzie brunet