Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martulu22

Jak zemscic sie na kumpeli

Polecane posty

Gość Martulu22

Jak zemscic sie na kumpeli ktora ostro namieszala mi w zyciu z czystej zazdrosci? Jest zwyklym scierwem Moze zna ktos jakies naprawde fajne i skuteczne pomysly. Bede wdzieczna

Gość Martulu22
Sprawa dosc pilna

Gość lisi odwlok
a czego ci zazdrosci?

Gość Martulu22
Pewnie tego ze mam kase meza i jedno dziecko ktore jest szczesliwe a nie tak jak ona trojka bachorow kazde z innym ojcem ... w dodatku sama jest bez chlopa

Gość gość
Nie sądze żeby ktoś zdrowo myślący udzielił ci rad w tej kwesti.Zemsta jest czymś obrzydliwym! Co ci to da?! Po co zadajesz z takimi ludzmi?!

Gość Martulu22
Nie juz sie nie zadaje ale nie pozwole na to zeby czula sie bezkarna za to co zrobila

Gość gość
oddaj jej swojego

Gość lisi odwlok
aha chyba nie ma czego zazdroscic

Gość Martulu22
Nie ma ??? Jak jeszcze rozmawialysmy to wiele razy powtarzala ze cgciala by tak jak ja mam

Gość goscoo10
a co ci zrobila?

Gość Popieram zamierzenie
Co takiego zrobiła że chcesz zemsty?! Czasami jest w człowieku coś takiego że by się chciało zemścić na osobie która zalazła za skóre..Doskonale Cie rozumiem, ja też mam coś takiego w sobie.Poczekam aż nadarzy się okazja i zrobię koło d u p y .

Gość Martulu22
Dluga historia,raz to ze zostawala z moim dzieckiem i zajmowala sie nim okropnie,ufalam jej a ona miala gdzies moje dziecko,opowiedzieli mi o tym wspolni znajomi ktorzy raz byli swiadkiem tego co sie tam dzialo,niby nic takiego ale jak jej o tym napisalam strasznie sie wystraszyla i myslala ze mnie zastraszy wiec zglosila mnie na policje ze rzekomo dziecko papierosami przypalam,zajol sie tym mops policja prokuratura itp,co chwile jakies kontrole itp sprawa zostala szybko umorzona poniewqaz wszystko jest jak nalezy ale nie moge tego tak zostawic ona musi ponoesc jakas kare za moje nerwy stresy itp nie moze czuc sie bezkarna ...

Gość Martulu22
Owszem ale ja juz nie chce czekac na okazje musze zaczac jakos dzialac ...

Gość gość
To czemu ty nie zgłosisz jak ona ma każde dziecko z innym że głodzi dzieci, bije, pije czy coś tam. Tylko żeby to się na dzieciach nie odbiło a na niej.

Gość gość
Olej ją

Gość Martulu22
Wlasnie tez o tym mysle,zeby poprosic kogos o anonimowy telefon,niech przechodzi przez to co ja a noz sie czegos dopatrza :) Jednak wolala bym jakos inaczej to zalatwic nie koniecznie aby dzieci cierpialy

Gość gość
Popieram Cie i wcale mnie nie nie dziwi że chcesz zemsty.To musi być podła @ skoro tak podle zachowywała się wobec Twojego dziecka. Zrób podobnie, niech zaczną ją nękać, napisz anonim.Na pewno znajdą na nia haka.

Gość Martulu22
Tak bede musiala zrobic,lecz i tak nie dowiem sie jaki final bedzie bo nkt nmi nic nie powie,chce zrobic jeszcze cos po czym bede miala natychmiastowa satysfakcje

Gość gość
Żyjesz w środowisku patologicznym? Też jesteś z patologii? Nie wyobrażam sobie, żeby na mnie ktoś złożył donos, że przypalam dziecko i żeby MOPS w to uwierzył. Nie mam takich znajomych.

Gość gość
Jeżeli ma męża, napisz anonim do jej faceta że się puszcza! Jeśli jest samotna napisz że bije i głodzi dzieci.Dziś szybko reagują na to.Winna, czy nie; zabierają dzieci do rodzin zastępczych.Żeby je odzyskać, jest dluga droga.Nie zwazaj na to że dzieci cierpia, Twoje dziecko też cierpialo i Ty również.Życze Powodzenia.Taką rure trzeba nauczyć rozumu!!!!!

Gość to do chuja nie podobne
:-O

Gość gość
Z kim sie zadajesz,taka sie stajesz!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Autorko, ja jestem w podobnej sytuacji. Kiedyś miałam bliską koleżankę, która z zazdrości skompromitowała mnie na internecie przed całym światem. Zawsze była nieżyczliwa wobec mnie i nie mogła pogodzić się z tym, że mi się lepiej układało w pewnych dziedzinach. Rozumiem co czujesz.

Gość Ale to już było
Z kim Ty się zadajesz że kumpela tak namieszała w Twoim życiu? Nie wyobrażam sobie żeby ktoś z moich znajomych, czy sąsiadów doniósł na mnie że przypalam dziec***apierosem? Jakie to żałosne! Nie mam takiego szemranego towarzystwa i to mi nie grozi.Pewnie, nie odbiegasz od swojego towarzystwa dlatego tak masz! Słusznie ktoś napisał " Z kim się zadajesz taką się stajesz" i to jest prawda!😠