Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polacy są brzydcy

Polecane posty

Gość gość

zauważyłam to dopiero po wyjeździe za granice. są brzydcy, mają twarze żaby, otyli, takie pudziany, koksy. do tego ubierająsiejak wieśniaki, flanelowe koszule, albo dresy i adidaski. w Niemczech, belgii, francji, Włoszech - tam są Mężczyźnie jak talala a tutaj dosłownie prosięta. fuj! dodam, że boją się kobiet i nie potrafią nawet ich poderwać jedna belgijka się mnie zapytała, czemu oni tacy płochliwi. kobiet się boją czy jak? :D

Gość gość
Rzeczywiście miarodalne porownanie ! Mezczyzni z tych krajow co napisalas maja kase na to by sie dobrze ubrac , wygladac czy dbac o siebie z drugiej strony maja wieksze mozliwosci a my biedni Polacy takich szans nie mamy ! Poza tym brzydcy Polacy wywodza sie z jednego no pomysl zgadlas od brzydkich Polskich kobiet to wy nas rodzicie :D

Gość dawaj dawaj
no niestety, ale polscy faceci sa jednymi z najbrzydszych na globie za to kobiety wręcz przeciwnie, choć osobiście uważam ze sa przeciętne, ale zdarzają się pieknosci o wiele czescniej niż w innych narodach. no niekawe, ze kobiety tez sa biedne a jakos o siebie dbac potrafią.

Gość gość
szkoda, że poza wyglądem nie macie nic do zaoferowania mężczyźnie

Gość gość
gościówka z tobą to nawet nie jest rozmowa byłaś już u lekarza z głową? Polskie kobiety w większości nie mają nic do zaoferowania poza wyglądem stąd to ich albo parcie na ślub albo zabawa do 30 i budzenie się z ręką w nocniku i panika.

Gość rainbow_dash
oj nie przesadzajcie, wcale nie sa tacy najgorsi... oczywiscie jak w kazdym narodzie zdarzaja sie przystojniacy jak i brzydale a reszta przecietna... zreszta gdyby polacy mieli wiecej kasy to tez by lepiej wygladali

Gość gość
rainbow_dash My to wiemy ale kobietom nie ma co tłumaczyć bo one są zaślepione zresztą ta gościówa jak i niektóre tu to zwykłe frustratki, które muszą tu swoją złość wyładować

Gość gość
autorka tematu jest tak piekna ze musiala wyjechac za granice bo tu nikt jej nie chcial klupnac a tam ja laduja jak akumulator a ona mysli sobie jaka jest piekna ze wszyscy ja laduja

Gość gosciowka1
a co wy koorfa wiecie. polacy sa obleśni i nawet im kasa nie pomoze. sa brzydcy sami z siebie. jak się taki jeden z drugim lepiej ubierze to i tak jest brzydki. kartoflane facjaty i tego się nie da zmienić! chyba ze operacja plastyczna....ale oni wolata kase która by wydali na ta operacje wydac w burdelach lub na wodke

Gość gość
Zgadzam się. polscy mężczyzni są bardzo brzydc. Nie ma na czym oko zawiesić. Niscy, łysi, otyli albo przeciwnie chudzielce garbate. Rysy twarzy nieproporcjonalne. No i te ich charakterki. Większość z fochami wieśniacy z manią wyższości.

Gość gosciowka1
i do tego feministka i lesbijka? frajer....masz lustro jeszcze czy już c***opekalo...haha

Gość rainbow_dash
ja tez jestem kobieta ;) ale na szczescie nie sfrustrowana :)

Gość gosciowka1
i do tego feministka i lesbijka? frajer....masz lustro jeszcze czy już c***opekalo...haha POLACY SA BRZYDCY JAK NOC LISTOPADOWA!!!

Gość gość
100% zgadzam się z powyższą wypowiedzią. tu nie chodzi o kasę - jak ktoś ma krzywy ryj i gruby brzuch, to nawet ciuch od versace mu nie pomoże. do tego za grosz kultury, tolerancji, poczucia humoru. sztywniacy. nie wiem jak to możliwe, że kobiety są atrakcyjne, a faceci beznadziejni w tym kraju.

Gość gość
ostatnio na imprezie byłam - przysięgam, prędzej spotkam jakiegoś quasimodo niż przystojniaka na dyskotece. przyglądałyśmy się z koleżanką - polscy panowie mają wszelkie możliwe deformacje gęby (od nierównych brwi, przez kartoflany nosy po krzywe usta). nigdzie na świecie nie ma brzydoty w tak wielu wydaniach :D

Gość gość
A wy jak jestescie takie piekne to poco te operacje plastyczne czyzby jakis kompleksik tak jak kturas napisala facet ma r****c takiego brzyda jak wy co sie tu rozpisujecie to musi albo sie napic a zeby nie mial puzniej moralniaka albo idzie do burdelu cos sobie wybrac ładnego

Gość gość
a ja tak czytam te teksty i mysle sobie ze z wami cos jest nie tak bo jak popatrze sobie to brzydcy faceci maja ladne kobiety wystarczy tylko a zeby mial dobre auto i kase dlatego coraz bardziej jestem przekonany ze kobieta ma o jeden zwój w mózgu wiecej niz kura a tylko potym widac ze kobieta idzie za potrzeba do ubikacji a kura sra gdzie popadnie

Gość gość
nie wiem jak to możliwe, że kobiety są atrakcyjne, a faceci beznadziejni w tym kraju.------------------>Z 5 znjomych zagranicznych każdy powiedział mi po wizycie w Polsce,że to,że polskie kobiety są piekne to jakiś wymysł ;)

Gość lwia piczka
poalcy brzyscy ale maja sie za pieknych, huehuehue. a no wlasnie kobiety owszem przecietne ale przynajmniej jakos potrafia zadbac o siebie, lepiej wygladamy nawet jesli mamy malo kasy , nie to co panowie, brzydkie zeby, ubrac sie nie potrafia, ani fajnej fryzurki tylko wygolone lby, lysina i mozna by tak w nieskonczonosc wymieniac haaa

Gość gość
najlepsze ze te facety swinie tych ładnych nazywaja gejami, z zazdrosci

Gość lwia piczka
co do kobiet przynajmniej powstala opinia ze polki sa ladne, a polski facet? slyszal ktos o przystojniakach z polski? hahah jak czesto polak ma laske innej narodowosci? my procz urody umiemy zadbac o dom i wogole, a polak to len, pijak , brudas i smierdziel najczesciej, wyglad tragedia.. ale wymagania wzgledem kobit ma takie ze hoho..

Gość gość
Jak wam się nie podoba to wyjazd z kraju będzie mniejsze bezrobocie!

Gość gość
ja bym chętnie wyjechała dla tamtejszych facetów - serio, zupełnie inne życie bym miała - szczęśliwsze. ale za granicą nie znajdę takiej dobrej pracy jak tu. tylko to mnie tu trzyma.

Gość gość
lwia piczka Dobrze zrobiłaś ten chłopiec to pewnie syn jakiegoś polaka!

Gość lwia piczka
hahaha niezbyt smieszny ten podszyw, raczej zalosny.. pewnie jakisz polski pasztet, kartoflany ryj to pisal hihih :)

Gość gość
polskie kobiety może i są ładne ale na partnerkę życiową i matkę nie nadają się kompletnie.

Gość gość
Polaka tym bardziej bym na meza nie brala. Taki polski arab

Gość FAKTYCZNIE Polscy faceci sa
Noc jest piekna tajemnicza ALE faktycznie POLSCY FACECI sa beznadziejni...:( -NIEZBYT LADNIE ZBUDOWANI wyrzezbieni albo OTYLI ...BRZUCHACI:( :( -albo Jakis nos jak kartofel -Geba jak jakas ZABA albo ZOLW..

Gość POLSCY FACECI ZAZDROSNI
Najlepsze ze Ci faceci brzydcy tych ładnych nazywaja gejami, z zazdrosci hahah !!sa zazdrosni o tych ladniejszych od nich:)

Gość ja sie nie dziwie polkom
Ja sie naprawde nie dziwwie i teraz bardzo dobrze rozumiem polki za granica ze nawet tylko na sex wola wybrac araba niz polaka!!! POLACY szczegolnie za granica jakie Maja mniemanie o sobie ze hoho :) a to wiesniaki w wiekszsosci ,brudasy,z grudynmi pazurami,nie potrafia sie dobrze ubraac bez stylu..albo jakies c***y,pipy nie faceci..niedorajdy,chytrusy okropne...cwaniacy ktorzy mysla ze pana Boga za nogi zlapali bo udalo im sie wyjechac za granice :):)