Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polacy są brzydcy

Polecane posty

Jak nie gustuje w ogole w polakach. Moj tato byl b przystojny, teraz z racji wieku postarzal sie.....ale uwazam, ze wiekszosc polakow jest brzydka I zaniedbana. O ile faceta mozna by umyc I ubrac, to mentalnosci araba nie zmienisz. Wlasnie z tego wzgledu nie widze sie z zadnym polakiem. Nie po to sie urodzilam, zeby uslugiwac jakiemus typowi I latac kolo faceta, jak kolo malego chlopca, czy sie umyl, czy wyszorowal zeby, bo polscy faceci wlasnie sa jak dzieci. Jak bede chciala miec dziecko, to sobie je zrobie. Proste. Co do wlochow, hiszpanow I innych arabow, to moim zdaniem sa malo atrakcyjni. Wszyscy na jedno kopyto...ciemno wlosy, oczy, niscy, oliwkowa skora....dla mnie wszyscy wygladaja tak samo. Najladniejsza rasa jest rasa biala z pelna gama kolorow oczu I wlosow. Niestety polacy sa biali, ale naprawde brzydcy, choc raz na jakis czas mozna zobaczyc jakiegos wysokiego polskiego przystojniaka....no ale co z tego, bo ta muslimska mentalnosc. Dla mnie niski facet to porazka, a wy uwazajcie, jak chcecie. Dlatego nie zadaje sie z ww facetami ani z niskimi kurduplami. Pol swiata tego kwiata.

Gość gość
Autorki topiku chyba tutaj teraz nie ma, a ja nie uogólniłam nic, więc zachowaj te pretensje na jej powrót :p mój chłopak jest Polakiem i uważam że jest bardzo przystojny. Też nie interesuje się modą, ale wie np. zeby nie zakładać spodenek w paski do koszuli w kratkę :p na pewno też nie yglądałby tak dobrze w dresach i z ogoloną głowa. Rozumiesz?

Ja p*****le jaszcze księżny Diany tu brakowało:OMówiłem Ci już raz żebyś stąd s*********a w podskokach emigrantko duchowa.Drugi raz chcesz po łapach dostać?

Gość księżna Anna
Rzadko który ma regularne rysy jak Janowicz i dlatego jesteście w większośc**przeciętni i nawet często brzydcy na twarzy ale ciała macie niezłe.

Na ch*j sie w ogóle wcinasz skoro jesteś rodowitą brytyjką.Nie dziwi fakt, ze nie podobają ci sie polscy faceci skoro wszystkich polaków nazywasz polaczkami.Weź bo mam nerwy dzisiaj a nie chciałbym zrobić czegoś czego będę później żałował..Zamknij się po prostu i nie pokazuj mi się na oczy

Spadaj sharekhan czy jak ci tam psi pomiocie! Polacy to takie muslimy Europy. A teraz sie zabieram za swoj rozwoj intelektualny cobym nie musiala siedziec na garnuszku jakiegos mentalnego muslima....hahah

no ja na pewno nie mam regularnych rysów bo mam blizne nad prawym okiem aczkolwiek łysy nie jestem.NAwet całkiem niedawno miałem jeszcze włosy po łopatki.No ale przecież księżna anna widziała wszystkich polaków na swojej wsi więc może uogólniać

Gość gość
ShereKhan wez ty s********j z forumme masz gorszy dzien to sie wylacz kompa, zaszyj sie w pokoju myslisz, ze tu k***a bedzie kazdy tanczyl tak jak ty chcesz? s********j

Nie jestem brytyjka.....jeszcze. Moze kiedys, ale jakos mi sie nie spieszy. Papierek tu niczego nie zmieni. A Ty Sherkan czy moze Shrek daj se na wstrzymanie

sama s********jj.Temat założony specjalnie żeby prowokowac to masz co chciałaś.Nastepnym razem wbij się na dział gotowanie i kuchnia i zacznij narzekać że wszystkie ziemniaki są za słone i a marchewki za mało czerwone

Gość mraauuu
ShereKhan ale czemu ty taki agresywny jestes? moze dawno kobiety nie miales? przytulic cie? :P wlosy po lopatki.. lubie takich, czemu sciales?

I co taki zazdrosny jestes. Ja super Zuzia z nieograniczona inteligencja. Lubie sie uczyc I mi to wychodzi, a Ty co? Siedzisz na babskim forum I sie plujesz....zenua Malisy sie napij!

Przeciez to jeden z tych koniojeeebcow, ktory obwinia kobiety, ze nie chca sypiac z ogrami. Sama siebie bym sie brzydzila, gdybym dala sie dotknac facetowi, ktory mnie brzydzi

Gość gość
W Polsce tak jest ze ludzie sa mili jak ktoś kogoś interesyje seksualnie jak tu ktoś na pisał a jak juz znajdzie się miła osoba która jest z sama siebie miła to wszyscy mysla podrywa .

forum to forum każdy może się na nim udzielać.Ale widocznie obce jest ci to pojęcie więc faktycznie weź się za uzupełnianie wiedzy­Wy uważacie, ze jedynym powodem dla którego może się zdenerwować facet jest brak seksu?Akurat wyobraź sobie że ta kw moim przypadku nie jest.I dlatego właśnie nie będę się dostosowywał do waszych wyobrażeń.Dlatego, że skończyłbym tak jak piszesz a jedyne o czym myślał to czy jakaś rura łaskawie zawiesi na mnie oko.Denerwuje sie bo zawsze się denerwuje jak ktoś p******i głupoty.Pozdrawiam

Zuza.Ostrzegałem cię już raz.Naprawdę zrobie to o czym pisałem na tamtym topiku więc w*****iaj stąd...Ostatnie ostrzeżenie

Gość gość
kim ty k***a jestes, bogiem sam w*********j i przestan wszystkim na kazdym topie co maja robic nie podoba sie, to w*********j

To przestań mi mówić jaki jestem.Chyba mam prawo się wypowiedź do k***y nędzy na ten w końcy dosyć osobiście dotykający mnie temat>!!No mam k***a czy nie mam.Amoze mam się pozwolić bezkarnie obrażać jakimś gimnazjalistką z trzema okresami w dorobku?

Gość gość
zainteresuj sie slownikiem ortograficznym ponadto, chcesz dyskutowac, to rob to normalnie i zakoncz te p********ie i ostrzeganie chcesz kogos ustawiac do pionu, decydowac czy ktos ma wyjsc, czy zostac rob to na swojej starej, sasiedzie

Nie podoba mi się łączenie narodowości z cechami, na które ta wpływu nie ma.Efekt jest jaki jest.Już przyleciała gorąca zuzia, ktora ma syndrom emigranta polegający na rozdwojeniu osobowości żeby p*********ć swoje smęty o polaczkach.Nie jestem narodowcem ani nacjonalistom ale takie tematy nie służą dobrze nikomu i założe się, że nie chodzi w nich o obrażanie akurat mężczyzn.Pełno tu płatnych agitatorów gryzmolących coś w niewiadomym celu a wy to łykacie jakby wam też za to płacili

P*****l sie d****oWłóż sobie ten słownik między zęby a ja cie poklepe w głowe co ty na to?Będziesz się mogła chwalić, że na ortografii zjadłaś zęby:D

Gość gość
pamietacie takiego prawika, dawny ,wynajety projekt kafeterii i o2 co pisal dawniej pod nikiem egoist31 i nie tylko pod tym, :P to wlasnie wyzej tacy sami pisza :D

Gość gość
Masz na mysli ShereKhana? Prawie jak nic!hahhaha

"Ja p*****le jaszcze księżny Diany tu brakowało" ShereKhan Ty to jestes anaalfabeta a mnie chcesz pouczac tumanie! Pisze sie.......jeszcze KSIEZNEJ Diany tu brakowalo. I co tu gadac z takim polmozgiem.....hahhaha

Gość gość
hahaha. Tak. Wszyscy polacy to praviki a sherKhan najbardziej:D ­ Am głupie p***y nie rozumiemy, że zaostrzanie antagonizmów, nawet za pomocą takich durnych tematów jak ten, pomiędzy róznymi grupami społecznymi w polsce i napuszczanie ich wzajemnie na siebie ma nam jako narodowi zaszkodzić. Dlatego zakładamy durne tematy za psie pieniądze i same je podbijamy tłumacząc to normalna przecież w kapitalizmie komercjalizacją. Ale z nas p********e zdziczałe g***o hahahahaha

Gość gość
A poza tym po wielokropku wyraz piszemy wielką literą:P Czyli : "Pisze sie.......jeszcze KSIEZNEJ(...)" "pisze się" : Pisze się......Jeszcze Księżnej;)