Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polacy są brzydcy

Polecane posty

Zuzia powiedz mi jak bardzo trzeba się moralnie stoczyć jako człowiek żeby Mieszkając w UK poniżać i lzyć swój naród i jak bardzo trzeba być chorym psychicznie aby przy tym nie pamietać, że sama jesteś tej narodowości?

Gość gość
głupie p***y nie rozumiemy, że zaostrzanie antagonizmów, nawet za pomocą takich durnych tematów jak ten, pomiędzy róznymi grupami społecznymi w polsce i napuszczanie ich wzajemnie na siebie ma nam jako narodowi zaszkodzić. Dlatego zakładamy durne tematy za psie pieniądze i same je podbijamy tłumacząc to normalna przecież w kapitalizmie komercjalizacją. Ale z nas p********e zdziczałe g***o hahahahaha '' . powiem Ci szczerze, że za taką kasę nawet warto napierdalać w klawiaturę :D

To jakiś mechanizm obronny?Prześladuja tam polaków na taką skalę, że aż dokonałas wyparcia ze świadomości swojej tożsamości narodowej?A może po prostu nie chcesz byc kojarzona z tą biedotą, która tam non stop przyjeżdża?:Oni nie maja ze mną nic wspólnego...Ja tu mieszkam już prawie x lat i zostałam zUKeizowana!!!!"­Jesteś żałosną kupą g***a która boi sie własnego cienia i wstydzi swojej przeszłości.Taki człowiek zawsze będzie miał kompleksy bo nienawidzi samego siebie.Chcesz się zaczać rozwijać intelektualnie?To zacznij od akceptacji faktów. Bo na hipokryzji tudzież oszukiwaniu samego siebie jeszcze nikomu się nie udało rozwinąć w jakimkolwiek kierunku niz autodestrukcja

To skoro nie chodzi o kasę to też chodzi o kasę;)Tyle, że akurat nie tę od kafeterii. Ale watpie zebys zrozumiała o co mi chodzi

Shrek ale Ty jestes tepy. Uzywajac slowa polactwo mam na mysli polskich facetow, tylko I wylacznie. Ja jestem seksistka I ogolnie uwazam ze faceci, to kupa goowna. I nie. Nie bylam molestowana w dziecinstwie, nikt mnie nie wykorzystal I nie porzucil wiec daruj sobie analizy. Ja sie swojego pochodzenia nie wstydze, ale niestety na tle innych cywilizowanych facetow polaczki wypadaja na poziomie arabow I murzynow I to tych najbardziej prymitywnych. I sam widzisz, chcesz mi udowodnic moja glupote, a Sam siedzac w PL I uzywajac jezyka polskiego w mowie I pismie na codzien, nie potrafisz sie wyrazac we wlasnym jezyku. Ja siedze w UK I jakos daje rade, choc fakt na takiej kafeterii nie zawsze zwracam uwage na przecinki I duza litere po kropce. Do tego angielski slownik w ipadzie, ale co ja sie bede tlumaczyc ograniczonemu umyslowo, co nie wystawil nosa poza wlasna wioske.

Zuzia czasem jak syn ci się rodzic bedzie nie zapomnij go zaraz po porodzie zabić. Przecież polactwa wychowywać nie będziesz ;) Co do samego tematu sie tyczy to chciałbym zauważyć,że atrakcyjnych polek też wielu nie ma, a nawet jak się jakaś znajdzie , to ma listę wymagań której nawet Bill Gates by nie sprostał. Pięknych polek jest tak na dobrą sprawę około 25% i to przy tonie tapety Gdyby każda kobieta w Polsce chodziła bez makijażu, to z 25% zrobiłoby się 3%. Prawda jest taka,ze nikt doskonały nie jest, a dowartościowywanie się kosztem innych zawsze było domeną uposledzonych umysłowo, co widać chociażby po wpisach zuzi :)

Cytaty z jednego tylko topiku, na którym miałem tego pecha, że cię spotkałem:­"24.11.13 [zgłoś do usunięcia] Goraca Zuzia LondynNie Wiem skad w ludziach tyle pesymizmu I negatywnych mysli. Czy polacy zawsze tylko potrafia narzekac?"­"24.11.13 [zgłoś do usunięcia] Goraca Zuzia LondynNo tak, najwiecej do powiedzenia ma oczywiscie osoba, ktora nawet nie czytala tej ksiazki.....hahahaha. Polaczkowatosc.....hahahaha"­Jak dla mnie to nie chodzi tam o facetów.A skoro sama przyznałaś, że jesteś seksistką to dalsza rozmowa z tobą nie ma najmniejszego sensu.To tak samo jakby dyskutować o wartości kobiet z mizogenem

Maz tu kolege który wystawił nos poza własna wioskę a mnie też się zdarzyło więc skończ wreszcie p******ic.Czemu nie zaczniesz pisac na jakimś angielskojęzycznym forum.Powiem Ci czemu.Bo by cię wyśmiali za analfabetyzm no i tam raczej nie miałabys okazji "chwalić" się swoją emigracją.Wydaje ci się, że tu komus imponujesz albo, że ci zazdroszczą i dlatego się tu, zresztą w niezdarny sposób, produkujesz;)

A poza tym to nie moja wina, że nie stać cię chociazby na notebooka tylko musisz klikać z "ipada":Dntb polski słownik zapewne jest do ściągnięcia w sieci a do instalacji nie potrzeba wiedzy z zakresu informatyki;)

Ona nie pisze na zagranicznym forum, bo języka nie zna ;) Typowe - wyjechała za granicę, znalazła gównianą pracę i teraz czuje się lepsza od "polactwa" bo na niższym stanowisku zarabia większe pieniądze jak niejeden dobrze wykształcony polak. Znam ja takie, znam, pełno takich obytych światowo polek za granicą ;) Co najlepsze to tak narzekają na polaków i Polske, a partnerów polaków mają i szukaja tylko sposobności by do tej znienawidzonej Polski na kilka dni pojechać ;)

Jak narazie to wy chcecie mi wmowic, ze ja twierdze, ze ktos mi zazdrosci tego ze jestem poza Polska. Kazdy wybiera wg wlasnej woli. Jak wam tak dobrze w pl to dobrze. Mi bylo zle, bo to kraj dla facetow. A co robie to nie wasz interes, ale nie to co chcecie sobie wmowic, zeby sie lepiej poczuc. Wasze poglady sa typowe dla polactwa, ale co ja sie bede wysilac.....uwolnilam sie od tych kartoflanych mord I chwali bogu. Jak sie dowiem ze chlopiec, to napewno nie wychowam na takiego polskiego mutanta, mentalnego araba. Wolalabym jednak corke....z wiadomych wzgledow

Plączesz się w tym co piszesz. To jak wychowasz syna nie ma nic do rzeczy, przeciez dla Ciebie KAŻDY polak to "polactwo" ;) I nikt Ci tu nic nie wmawia. Dla mnie ktoś piszący do drugie słowo jak mantrę polactwo od razu sugeruje,że jest wyzej w hierarchii społecznej tylko i wyłącznie dlatego,że wyjechał za granicę i już do tego polactwa nie należy. Zapomniało bydlę jak cielęciem było? ;) I nie pisz słów takich jak WAM jest dobrze w pl - Tobie też jest dobrze jak masz kasę na wydatki Gdyby tak nie było to na świeta i urlop byś do Polski nie przyjeżdżała, co znając życie robisz ;) A tak na marginesie ja za granicą jestem,więc nie pisz do mnie WAM jest dobrze w pl, gdy g***o o mnie wiesz ;)

Ale ja ci nie zabraniam tylko życzę powodzenia w tym co sobie zamierzyłaś.Po co się zniżasz do poziomu polactwa pisząc tutaj??Po to żeby nas poniżać?To jest dopiero polaczkowatość zgodna z twoją definicją tego słowa;)

Gość gość
a skad ty wiesz że jesteś łądna??? To że tak o sb myslisz to jeszcze nic nie znaczy.

Gość gość
Oooo k***a!!! Ale wam na łeb j***e! Ale się uśmiałam... nie macie ciekawszych tematów? Jacy wy wszyscy sfrustrowani jesteście! Pewnie każdy(a) taki(a) piękny(a), że aż się niedobrze robi, a najwięcej do powiedzenia mają.

Gość gość
faktycznie "najlepsze" to są panny typu "grąca zuzia" co to im się wydaje że jak raz czy drugi dały d**y jakiemuś anglikowi to już są z "lepszych sfer". to po prostu nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. oczywiście wielu facetom w polsce wiele można zarzucić ale takie panienki to po prostu płacz i zgrzytanie zębów.

Gość gość
no i mój temat poszedł się j***ć

Gość gość
Zgadzam sie ze Polacy są brzydcy i wstyd mi za nich. Zdarzało mi sie poznać dobrze ubranych, zadbanych Polaków szczególnie tyczy sie to większych miast ale większość z nich to niestety typ buraka, dresa i niechluja który zamiast na nowa pare dżinsow (bo stare dziurawe i niemodne) woli kupić flaszkę i uchlac sie z koleżkami. Albo kupić dres everlasta. Na fryzjera kasy szkoda to heja z maszynka i golenie na łyso. Do tego większość z nich lysieje przed 25 rokiem życia i jest wzrostu krasnala ogrodowego. Wspolczuje dziewczynom facetów pojusow, dla których najwieksza atrakcja jest upic sie z kolegami do nieprzytomności. Kijem bym takiego ni tknela.

Gość gość
Preferuje urode Polaka od ciapatego czy murzyna =to jest dopiero porazka :( ,co do ich zachowania to zgodze sie ,ze jest duzo burakow ,ale sa tez fajni faceci bez przesady ..

Gość gość
Ten pan co tu tak sie rzuca i wszystkich ustawia po kątach, na stówę: 1. Jest singlem 2. Nie jest zbyt ładny i 80% wymienionych tu rzeczy pewnie pasuje do niego, bo by sie tak nie wsciekal :) 3. Fakt, siedzi na babskim forum i przekonuje ze Polacy nie sa brzydcy.... hahaha zgadzam sie, żenua! Lol Po co z nim dyskutowac. Dziewczyny, olac go. Szkoda urody na klotnie z brzydalem ;)

Gość gość
dokładnie polscy faceci to pasztety i mają do tego tępe mordy :/

Gość gość
czy ja wiem nie wszyscy są brzydcy,przystojni też są ,ja tam wolałabym brzydszego Polaka niż piękniutkiego Włocha

Gość gość
oczywiście że są brzydcy, wręcz wstretni takie pospolite głupawe mordy bleee rosjanie i polacy to najbrzydsze narodowości w europie

Gość gość
znałam przystojnych obcokrajowców pięknych jak z obrazka i co? w ogóle na mnie nie działali,mnie jednak podnieca umysł najbardziej

Gość gość
i później ze związku z Polakiem sa brzydkie dzieci lepiej mieć dziecko z azjata albo z facetem z ameryki poludniowej

Gość gość
kobiety narzekają na swój wygląd i później maja dzieci zbrzydkimi facetami i te dzieci tez narzekają na wyglad

Gość gość
znaleźć narawde ciemnego faceta w Polsce to rzadkość a jak si pojedzie np. do ameryki południowej to tam jest mega dużo przystojniakow