Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak podniecić faceta siedzącego obok mnie

Polecane posty

Gość gość

Jutro spotkam się z pewnym facetem którego nie znam i będziemy siedzieć obok siebie, chciała bym go podniecić no wiecie żeby dostał erekcji, mm..bardzo lubię takie widoki..

Gość gość
brak bielizny. bluzeczka z dekoltem i krótka spódniczka powinna zadziałać :)

pierdu pierdu, pierdu jak mu sie nie podobasz to zebys z cyckami na wierzchu siedziala to uzna cie za idiotke (co najmniej) jak mu sie podobasz, to sam cie bedzie chcial zerznac, bez podniecania z twojej strony :P:P:P:P

Gość Vika27
odpowiednia spódniczka i pończoszki zrobią swoje górę proponuję skromnie oczywiście jeśli masz warunki

Gość gość
Jak będziesz siedziała obok to zwyczajnie zacznij masować jego pen*sa :)

Gość gość
Nie chodzi mi o ubiór a raczej o mowę ciała, co poradzicie koledzy żeby go tak w dyskretny sposób podniecić, piszcie jestem bardzo ciekawa ;)

Gość gość
ustami

Gość gość
jak ktos tam napisał - jezeli mu sie podobasz, to bedzie łatwe, jezeli nie, to nie wiem jak on - ze mna raczej no way. siedziec obok siebie? w kinie np? połóz mu dłon na udzie po ciemku... załapie o co chodzi. Co dalej to juz kwestia improwizacji. :P

Gość gość
mozesz też 'przypadkowo' pocierac noga o jego nogę... zdjąc bucik, uzyc do tego stopy.. pod stolikiem też... rózne sa patenty. :)

Gość gość
zwariowalas a ciemno chociaz bedzie? bo bedzie mu glupio , ale zaloz krotka spodnice i tak mimochodem poglaskaj sie po wew stronie ud...zaloz noge na noge, podotykaj wlasny dekold ale tak wiesz delikatnie .....

Gość rozwódkaaaa
brak majtek i sterczące sutki daje efekt murowany, gorzej jeśli gość okaże się pasztetem z capiącą gębą, a ty będziesz się wiła jak piskorz odmawiając rypanka podczas gdy już bieliznę zdjęłaś...

Gość gość
:D jezeli jest ciemno, moznaby spróbowac zdjąc majtki delikatnie, zeby nikt nie zauwazył - pod stolikiem, za parawanem, czy na sali kinowej z tylu... nie trzeba isc na "randke w ciemno" bez majtek, mozna sie ich pozbyc, gdy juz wiadomo ze warto. :P