Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifiko

depilowanie kremem okolic intymnych w ciazy

Polecane posty

Gość fifiko

Hej dziewczeta Jak w temacie - czy moge uzywac takiego kremu w ciazy? Sa w nim napewno jakies substancje chemiczne dosc silne jesli rozpuszcza wlosy. Jak myslicie czy mjozna go uzywac w ciazy? jestem obecnie w 6 tygodniu, niedawno sie dowiedzialam..ale lubie dbac o siebie...dla chlopaka.. moge uzywac takiego kremu(veet)?

Gość fifiko
hop hop

Gość gość
Eveliness w rozowym pudelku. Uwaznie, by nie podraznic sluzowki.

Gość fifiko
oki :) poszukam dzieki za odpowiedz :) jakies inne sugestie dziewczeta?

Gość gość
Mi lekarz zabronił tych kremów przez cala ciąże jedynie maszynka do golenia. Możesz dbać o siebie bez tego kremu. Podobno w pierwszym trymestrze jest surowo zabronione później dla dobra dziecka tez

Gość fifiko
a niech to! wiecie, bo ja pracuje zagranica i tutaj dopiero w 12 tygodniu mam sie zglosci do lekarza...myslalam ze moze pojde sobie prywatnie a tam zajete do stycznia wszystkie terminy...odleglosci jak nie wiem do tych ginekologow.. kogo fachowow zapytac, kurcze niecierpie golenia ale moze rzeczywiscie lepiej nie ryzykowac..

Gość gość
Takiekremy maja mocno chemiczny sdklad a w pierwszych 12 tyg dziecko się rozwija i można je uszkodzić poważnie. Ja bym nie ryzxykowala może akurat ci się uda ale czy warto później się zadreczac czy dzieckozdroiwe przez depilacje? Odpusc moze

Gość fifiko
dziekuje za odpowiedz :)

Gość gość
najlepiej po ciaży zrobić depilację lasrem light sheer czy tam ja to się pisze ja mam 3 razy robione i włoski teraz takie malutkie cieniutkie rosną chyva z 1 raz jeszcze i nie będzie ich wcale

Gość fifiko
gosciu ale telly savalas? KOMPLENIE NA LYSO? drogie to to? :)

Gość gość
pasta cukrowa, wosk, depilator, w ostatecznosc****seta i duuuzo czasu ;-) z kremem bym nie ryzykowala toz to sam perhydrol

Gość gość
w ciąży w ogóle nie używałam kremu do depilacji - chemia to chemia, a akurat ta w kremach jest bardzo konkretna

Gość gość
W ciąży można robić depilację pastą cukrową. Składa się z wody, cukru i soku z cytryny, więc jest całkowicie naturalna. Polecam salon www.beautypremium.pl