Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0justyna

czy to moze byc ciaza

Polecane posty

Gość 0justyna

z mezem staramy sie o dziecko. mamy synka prawie 2 letniego. o pierwszej ciazy dowiedzialam sie w 39dc z testu. nie mialam zandych objawow. no moze lekko ciagnelo mnie w brzuchu tak jakbym sie przedzwigala.tylko tydzien spoznial mi sie okres. a teraz mam 34dc. moje cykle sa z reguly 32-33 dniowe. od niedzieli strasznie bola mnie piersi. nawet ich dotknac nie moge. kluje mnie troche w brzuchu i dlatego latam caly czas do lazienki patrzec czy czasem ta @ nie przyszla. to dopiero nasz 1 cykl staran wiec niby nie mam co sie nakrecac ale przeciez sa kobietki ktore zachodza w 1 cyklu. dodoam ze o pierwsze dziecko staralismy sie 7 cykli. czy juz robic test? boje sie ze wyjdzie jedna kreska i zaraz pojawi sie miesiaczka. jak to bylo u was w oczekiwaniu??

Gość gość
Ja w pierwsza ciąże zaszłam po dwóch miesiącach strań. Nie dostałam okresu ale czasami mi sie bardzo spóżniały bo miałam bardzo nieregularne. Zrobiłm pierwszy test wyszedł negatywnie na drugi dzień kolejny tez był negatywny a mimo to czułam , że jestem w ciązy na nastepny dzien szykowały sie urodziny koleżanki i wiedzialam ze bede pic wiec dla pewnosci rano zrobilam test ciagle majac nadzieje i wyszedl pozytywny urodziny spedzilam przy soczku i urodzilam zdrowa coreczke . Dwa miesiace temu kochalismy sie z mezem bez zabezpieczenia na dwa ygodnie przed okresem mialam to samo przeczucie co przy pierwszym dziecku i czulam dziwne pobolewanie w podbrzuszu kiedy okres sie spoznil 5 dni zrobilam test byl pozytywny wizyte u lekarza mialam miec 5 dni pozniej niestety w dniu wizyty poronilam lekarz byl w stanie tylko potwierdzic poronienie. Teraz znow mam te bole podbrzusza bolesne piersi a 3-ciego mam dostac okres mimo to czuje ze to ciaze ale tez nie wiem czy robic test czy poczekac z jednej strony boje sie ze za wczesniej nic nie pokaze a z drugiej ze bede i znow poronienie bo lekarz powiedzial ze przez pol roku nie powinnam zachodzic . Ja Ci radze poczekac do okresu jesli nie dostaniesz rob test.