Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tej babie chodzi

O co tej BABIE chodzi bo naprawde nie mam pojecia

Polecane posty

Ona ma 36 lat i czasami mowi ze nie moze na siebie patrzec ze nie podoba sie sobie ze brzydka jest ,a innym razem ze kobiety nie chca sie z nia zadawac bo sa zazdrosne o jej urode..o jej klase niby..a tak naprawde to ona niezla sktorka,manipulatorka..Kiedys mowila o innej dziewczynie-jej kolezeance o tamtej wadach..specjalnie ze niby ona tego nie ma..o co tu chodzi wytlumaczcie mi ?

Gość gość
Może ma jakies problemy xe soba

Gość gość
Ja miałam taką koleżsnke kiewdyś tez tu mówiła ze jest brzydka a za chwila ze jest lalą i odbijała innym dziewczynom chłopaków

Chcialem dopisac ,ze to tylko moja znajoma ale zastanawia mnie dlaczego tak postepuje??

ALE zastanawiajace jest ze specjanie niby miedzy wierszami mowi o innych kobietach wadach ,zeby ja potwierdzic ze ona jest lepsza fajnienjsza..co to ma byc?

Gość gosc przebudzony
Jak to co -wszedzie gdzie sa zaprzeczenia to i jest manipulacja. Ja bym jej powiedzial cos w stylu -daj znac jak juz skonczysz te dziecinade.

Gość to manippulatorka
przeciez ona to specjalnie robi MANIPULATORKA JEDNA!! zebys ja utwierdzil i zeby na inna kobiete zle mwoil nasmiewal sie..

Gość gość
Ona rovbi to po to zebys jej mówił komplementy dlatego mówi jaka to brzydka zebys zaprzecał

Gość o co tej babie chodzi CEL
Raz mowi tez ze niby jest taka gruba sie zrobiala taka baba z niej i ze niby czasmai nosi rozmair 36 a czamai 40... a nastepnym razem mowi ze to ona fajnie wyglada jest kobieca a inne to chude ...a sama biega odchudza sie..ze niby ma Taki swetr i ze jakby go taka jej zanjoma nalozyla to by pokreslilo jej braki,za to ona nie ma brakow taka zadowolona o tym mowila,,..ludzie ..

Gość gość
Miałam kiedyś taką koleżankę. Tak zmyslała, że aż niedobrze się robiło. A najgorsze było to, że była paskudna jak noc, z oponkami i pryszczami, a odbijała nam chłopaków. Chyba im wmawiała, ze taka cudna jest. No i sama pewnie w to wierzyła. Co prawda rzucali ją szybciutko, ale ona zawsze była otoczona wianuszkiem baranków więc miała z czego wybierać.

Gość OMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMGot
i niewiadomo jak takiego babszytla nazwac,okreslic...:(

Gość OMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMGot
do tej wyzej kolezanki A TY TAKA PIEKNA Idealna,skoro oceniasz osadzasz tamta ze brzydka?? z pewnosci ty rowniez sie nie kazdemu podobasz...wiec najpierw spojrz an siebie zanim osadzisz ..

Gość gość
TYPOWE wredne zawistne zlosliwe BABSZTYLE---jedna na druga nagaduje,kompromituje przd innymi szczegolnie facetami,zeby wydac sie ta lepsza fajniejsza ,zeby facet tak pomyslal ,uwierzyll....WIELKIE MANIPULATORKI..

Gość gość
dowartościouje się krytykując innych... to daje jej poczucie ze jest lepsza a na prawde ma kompleksy

albo raz (jestemy tylko zajomymiczasmi spotkamy sie) mowie czy ma ochote isc ze man z znajomymi ,mowi ze nie ,wiec ja mowie to ja die z znajomym,pyta "gdzie idziesz,odpowiadam ze nie wime" a onna taka zlosliwa"wiesz tylko nie chcesz powiedziec" SAMA nie chce duzo mowic a niby udaje taka szczera ale tylko gra tak naprawde ,a od kogos chcialby wyciagnac dowiedziec sie wszytskiego tak naprawde,a udaje ze niby nie... JAK JUZ KTOS nie chce udzielic jej odpowiedzi na jej pytanie to obraza sie ,mowi ze ktos specjalnie jej nie chce powiedziec...a sama czetso specjalnie nic nie mowi...

albo raz (jestemy tylko zajomymi czasmi spotkamy sie) mowie czy ma ochote isc ze man z znajomymi ??,mowi ze nie -,wiec ja mowie to ja ide z znajomymi na drinka ,pyta "gdzie idziesz,odpowiadam ze nie wiem dokladnie" bo naprawde nie wiedzielismy ,a onna taka zlosliwa"wiesz tylko nie chcesz powiedziec"!! SAMA nie chce duzo mowic a niby udaje taka szczera ale tylko gra tak naprawde ,a od kogos chcialby wyciagnac dowiedziec sie wszytskiego tak naprawde,a udaje ze niby nie... JAK JUZ KTOS nie chce udzielic jej odpowiedzi na jej pytanie to obraza sie ,mowi ze ktos specjalnie jej nie chce powiedziec...a sama czetso specjalnie nic nie mowi...

i jak taka babae okreslic ??? jak postepowac z takim babszytlem,bo czasmai udaje taka niewinna dziewczynke delikatna slaba............a tak to chamska chcial by rzadzic...

Gość dlaczego tak postepuja
wiele takich bab..niestety