Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d666a

chętnie porozmawiam z jakąś dziewczyną

Polecane posty

Gość pytanie nr 1
A dlaczego nie moglbys byc z Jehowa? Ludzie jak wszyscy inni... "Tak jakos" to zadna odpowiedz :p Zle Ci sie kojarza, jakies wewnetrzne fuj, pogardzasz nimi? Jestem przeziebiona ,ale tak konkretnie.

Gość d666a
Kurcze jakaś taka wewnętrzna bariera.Nie gardzę nimi,normalni ludzie,jak ja i Ty,ale jednak na partnerkę życiową trzeba spełniać jakieś określone wymagania i najlepiej by była katoliczką :) nie musi być jakąś świętoszką ,nie musi chodzić co tydzień do spowiedzi itp. :D haha.No ale chciałbym żeby ogólnie była wychowana w wierze katolickiej. Ty jakiś czas temu już byłaś chora :D

Gość pytanie nr 1
Ale masz wymagania ;) dobrze, że grom dziewczyn je spełnia. Jakoś ten sezon jesienno-zimowy taki sobie jest pod względem chorób, widocznie jakoś osłabiona jestem. PS - kolega odsprzedał mi bieżnię :)

Gość d666a
nie mam dużych wymagań religijnych. Byle byla ochrzczona i chociaż raz na jakiś czas chodzila do kościoła. Chociaż... Kiedyś spotykałem się z dziewczyną,która ma wszystkie sakramenty itp. Ale nie chodzi od 2 lat do kościoła :p no ale daleko nasza znajomość nie zajechala,a nie wiem jak byłoby dalej :D Już jest Twoja? Za ile kasy? :D

Gość pytanie nr 1
Właśnie o to chodzi, że wiara często jest strasznie kulawa, ludzie biorą z niej tylko to, co im pasuje a resztą się nie przejmują. Dla mnie to wtedy nie jest wiara,tylko jakiś zabonon. Ale whatever :) Bieżnia jest już moja, za całe 500zl :)

Gość d666a
to tanio :D jesteś zadowolona z zakupu? :D

Gość pytanie nr 1
Jestem,jestem, w sumie nieoczekiwane to wyszło ale ok. A Ty zacząłeś popijać piwko co 2 dni żeby stymulować produkcję testosteronu? :D Nadrabiam sobie zaległości filmowo-serialowe :)

Gość d666a
p******ę to,po sobocie mam wstręt do alkoholu :D A jakie seriale oglądasz?

Gość lala32
witajcie moi kochanie ale widzę wam sie gadka znow rowinęłą

Gość d666a
Rozwinęła? Nie sądzę ;) przecież mało rozmawiamy w ostatnim czasie :P

Gość pytanie nr 1
Cześć lala :) Oglądam modę na sukces od 1 odcinka ;) :p A tak poważnie to lubię seriale fantastyczne i takie oglądam :) A Ty ponoć się nie upijasz w trupa :p

Gość lala32
hej pytanko jak tam twoje zdrówko

Gość d666a
No trudno,zdarzyło się pierwszy raz od 2012 roku :P ale nie w trupa na szczęście :D

Gość d666a
Jeśli to było pytanie do mnie to zdrówko dobrze,z nogą coraz lepiej i nie narzekam ogólnie :D

Gość pytanie nr 1
Miałam dostawę rosołu :) jutro to muszę w jakąś odświętną piżamę wskoczyć albo wyjściowe dresy ;) Lala- popijam sobie Theraflu, oglądam seriale, przysypiam na pół godzinki i jakoś leci, tylko nie wiem co w nocy będę robić skoro cały dzień w ten sposób spędziłam ;) najgorzej z gardłem i zatokami. D.- ciekawe jakie jeszcze swoje wewnętrzne postanowienia niedługo zlamiesz :p :p

Gość d666a
żadnych. Ja nigdy nie mówiłem,że nigdy w życiu się nie nap******ę. A po drugie nie spałem z upicia,doszedłem na luzie do domu 3km,więc nie było tak źle :p O co chodzi z tymi dresami i rosołem? :D

Gość pytanie nr 1
Prędzej miałeś 3kilometrowy tor przeszkód :p ale oszukuj się dalej, że na luzie doszedleś ;) :p Rosół dobry na przeziębienie, mamusia ugotowała a brat dostarczył. Jutro "dla gości " muszę się jakoś "odpicowac" ;) nawet chorować w spokoju nie mogę ;)

Gość d666a
jakich gości? :D troskliwą rodzinkę? :D

Gość pytanie nr 1
Nie tylko rodzinka przychodzi :) z resztą nie ma się co zapuszczać, bo jeszcze mi w krew wejdzie ;)

Gość d666a
no racja,wąsów nie zapuszczaj :D hahaha

Gość pytanie nr 1
Złośliwiec :o

Gość d666a
a rosną Ci? :D

Gość pytanie nr 1
Nie rosną :p nie czubkuj, moje poczucie humoru stepione jest dzisiaj....poza tym wiesz...nie drażnij "psychicznej " :p

Gość d666a
pamiętam jak zachwalałaś kremy po goleniu,więc pomyślałem,że może to znasz z własnych doświadczeń :D haha

Gość pytanie nr 1
To Źle pamiętasz - zachwalałam kremy do twarzy a nie po goleniu

Gość d666a
ale taki krem zapewne łagodzi podrażnienia powstale podczas golenia :D

Gość pytanie nr 1
Jeju,ale mi się oczy teraz kleją,łyknę procha i idę spać .Bajos

Gość d666a
zdrowiej tam,dobranoc.

Gość pytanie nr 1
czesc Mlody :) Nic mi nie lepiej :( albo raczej minimalnie lepiej... wyglada na to ,ze do pracy to w tym tygodniu juz nie pojde. Zaczyna mi sie nudzic,a to niebezpieczne bo durne pomysly przychodza do glowy ;) Ogladac juz mi sie nic nie chce, czytac nie daje rady...no i marudna jeszcze jestem :D

Gość d666a
seriale Ci się znudziły? :p "czytac nie daje rady" więc nie dasz rady czytać moich postów? :D