Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietakobieta

Wszędzie cyce i dupy cyce i dupy

Polecane posty

Gość kobietakobieta

Wirtualny świat, jak też pozawirtualny świat reklamy jest bombardowany przez roznegliżowane cycate kobiety. Rozumiem, że większości mężczyzn to odpowiada, ale co z uczuciami kobiet? Czyżby taka goła cycatka miała działać nie tylko na podświadomość mężczyzn, ale i kobiet? Czy one wszystkie (seksistowskie treści) są skierowane wyłącznie do facetów?

Gość gość
Musi jesteś grubą świnią, że zazdraszczasz. Nie podobie Ci się, nie pacz 😴

Możecie sobie odreagowac na kafePoza tym te reklamy są kierowane do kobiet więc nie wiem skąd pretensje.Ja tych reklam nie wymyslam.

Gość kobietakobieta
Cha cha, tia jestem grubą świnią, chrum chrum, hejterze. Ciekawe jak mam nie ,,paczeć" jak te baby są wszędzie? Wchodzę na wrzutę - gołe baby jako dziewczyny na weekend, włączam tv - w teledysku gołe baby w bikini tudzież w strojach ludowych z cycem na wierzchu ubijają śmietanę, wychodzę na miasto - goła baba na billboardzie reklamuje wiertarkę (jeszcze rozumiem majstki, biustonosz, ale wiertarkę?). Itd. itp. A niejedna ,,gruba świnia" ma cycki i tyłek niczego sobie, bo ma spore pokłady tłuszczu, które to tworzą owe pożądane części ciała.

Gość kobietakobieta
Do świata, o to że na d***e i cycach stoi. Podoba się taka odpowiedź?

Gość gość
Masz rację. To szerzenie upadłych instynktów, nie zważając na kobiety, którym się to nie do końca podoba, dzieci, które w ogóle nie powinny tego oglądać. To zezwierzęcenie, to sprowadzenie kobiet do poziomu dna, które nic innego nie potrafią, które maja się kojarzyć tylko i wyłącznie z dążeniami obrzydłych facetów.

no właśnie. Mamy z mężem jeden program p***o (ok, erotyczny) Nadawane są tam wiadomości (zwykłe ze świata) tyle, że.. prowadząca jest nago. I pytam się: Dlaczego nie ma mężczyzn prowadzących wiadomości? Ehhhh.

To chyba jasne, że do reklamy nie zaangażują jakiejś koślawej dechy tak samo jak niskiego pryszczatego grubasa.Zresztą czym sie przejmujesz?Nie oglądaj i tyle.

Gość kobietakobieta
,,Nie oglądaj i tyle." - w tym rzecz, że tego nie da się nie oglądać, bo zewsząd jestem tym bombardowana. Nie mam nic do atrakcyjnych, ba nawet wyuzdanych kobiet z piersiami większymi od dorodnych arbuzów, ale dla nich jest odpowiednie miejsce. Nie mam ochoty ich widzieć jadąc autobusem czy słuchając muzyki w internecie...

Zaczyna się.Tak to spisek facetów.Specjalnie bombardują was takimi reklamami żebyscie wpadły w kompleksy.A te kobiety które tam występują są odurzone narkotykami i nie wiedzą co robiąProblem jest ale akurat nie taki jaki sformułowałyście.

Gość gość
Mywave ------ odpowiedziałam c***owyżej 21:32:17 dlaczego, i jak najbardziej popieram cię!

To złóżcie jakąś petycje z odpowiednią ilością głosów, że nie życzycie sobie reklam z kobietami atrakcyjniejszymi od was.Faceci mogą zostać:D

Gość kobietakobieta
Po prostu nie mam ochoty oglądać gołych tyłków (ani damskich ani męskich) tam gdzie ich być nie powinno. Dla nich jest miejsce na stronach xxx, świerszczykach itp. wirtualnych i pozawirtualnych przybytków wizualnej rozkoszy. Wiem, że nie umiecie żyć bez oglądania wypiętych krągłych tyłków czy wielkich piersi sięgających pasa. Ja to rozumiem, ale zrozumcie też mnie. Nie chcę byc tym bombardowana...

W końcu to przestrzeń publiczna (mówie o bilbordach czy innych powierzchniach wykorzystywanych w ten a nie inny sposób)Jeżeli chodzi o telewizje to nie trzeba jej oglądać

mi nie chodzi o to, że nie życzę sobie... bo owszem ta kobieta prowadząca wiadomości wygląda jak sex bomba i sama nie mogę wzroku oderwać od jej cycków. Ale niech też facetom dadzą się wykazać :) A nie tylko "siedzę na koniu tyłem" to za mało. Nawet w reklamie szamponu przeciwłupieżowego dla facetów kobieta świeci cyckami.... no kurdę...

Ja też nie chce być niczym bombardowany.Niestety nic z tym nie zrobisz.niedługo nawet w snach będzie przerwa na reklamę;)