Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W SZWECJI 20 MUZULMANOW ZGWALCILO 11LETNIA

Polecane posty

Gość gość
90 facetow g****ilo 1 kobiete przez weekend?to bzdura,umarlaby

Gość gość
Natalia87 Masz rację! Problem tkwi w starej prawdzie iż "ryba psuje się od głowy"....wszelkie niekorzystne społecznie rozgrywki idą z góry i stamtąd też do mediów są przemycane gotowe wzorce argumentowania tzw jedynie słusznych celów i idei. Przywołałaś między innymi przykład pewnego tefałenowskiego typa nieskończenie mądrującego się na temat faktów historycznych o jakich ma de facto mierne pojęcie. Tym ludziom brakuje edukacji.Są po studiach,bywają na salonach i w tv ale mimo to choć trudno w to uwierzyć...są to intelektualne bidy. Ktoś kto wartościując Islam próbuje przeciwstawiać krucjaty jego naturalnej ekspansywności jest ignorantem.To były zupełnie inne czasy. Nie zdaje sobie sprawy że Islam to coś więcej niż religia.To doktryna społeczna a treść Koranu może być interpretowana i tak jest za sprawą różnych szkół i podziałów wewnętrznych jakie się wokół niego wytworzyły. Ja szanuje tą religię ale nie ufam jej wszystkim wyznawcom bo wśród nich są naprawdę różni ludzie...ekstremiści również.

Gość gość
w związku z tym jak zachowują się muzułmanie i jakie mają prawo " rasizm jest bardzo wskazany,granice powinny być zamknięte przed nimi aż znormalnieją

Gość orzeszkurva
jednak coś w tym jest i Polacy z ciekawości każdego muzułmanina lub innego czarnego na początek upiją i to zdrowo, aż padnie pod stół a gdy padnie przepity i przechlany to padnie pytanie, jak się czujesz mając kontakt z asfaltem ? no trochę się zarzygał pijąc polską berbeluchę o mocy 80 procent ale niech nie marudzi asfalt i teraz należy asfalta nauczyć kilka słów po polsku , posłuchaj asfalt, na dzień dobry mówisz wszystkim 'k***a mać' gdy chcesz chwilę dla siebie aby się wysrać to powtarzaj 'wypieerrdalaać' no jak asfalt, kumasz ?

Gość lubliniankkaa
nie dajcie sobie wmowic ze strach przed islamem to rasizm.. islam nie jest rasą!. do syrii wspomagac rebeliantow wrocili ci "zasymilowani" euopejscy muzulmanie. ci żyjacy w europie. jihad jednak rzecz swieta. islam zapanuje wkoncu nad swiatem. putin sie nie daje i nie da. ale taki Barack Hussain Obama rzadzi USA a sam jest muzulmaninem jego brat balezy do bractwa muzulmanskiego. ojciec i ojczym sa muzulmaninami. stosuje taquie. oni moga sie nawet wyprzec ze sa muzulmaninami byle szerzyc islam. kiedys mialam kolege muzulmanina niby tolerancyjny, swietnie nam sie gadalo, na swieta skladal mi zyczenia ale czesto nieswiadomie moze pokazywal i mowil o wyzszosci islamu nad chrzescijanstwem

Wiecie co, mnie to przeraża. To, że nikt sobie z tym nie potrafi poradzić... Ta polityczna poprawność, spycha Europę na dno i to jest przerażające. Bo ja nie jestem za zamykaniem granic, ale kurde jaki rasizm do cholery? Co to za z*****y argu,ent, że nie zna naszych zwyczajów? Noż k***a mać. To on ma się dostosować do zwyczajów panujących w Europie, a nie Europa do niego! Jak mu się tu nie podoba, to niech w********a do siebie, a nie wszyscy się boją być posadzonym o rasizm. A wyjedź człowieku tam do nich i się nie dostosuj, jakoś nikt nie będzie krzyczał o rasizmie, tylko jeszcze dostaniesz op*****l od wszystkich, że nie znasz ich kultury... ;/

Gość orzeszkurva
niegość czy przyjmiesz do siebie na wieś muzułmanina, który kupił dom za lasem ?

Gość gość
oby do Polski to bydło nie przysżło...

Trudne pytania zadajesz. Nie wiem, Ci ludzie mnie przerażają. Przecież w Danii chyba, w jakimś mieście zabroniono stawiać na rynku choinki na święta, bo uraża ona uczucia muzułmanów. Noż k****.

Gość lubliniankkaa
a slyszeliscie o tym jak w olsztynie student polski zszedl do studentow saudyjskich zeby sie ciszej zachowyali bo tamci do sesji sie uczyli i saudyjczyk nozem gardlo polakowi podcial (chlopak przezyl). ale araba nie zatrzymali nawet na 24h. w ramach kary ( po manifestacji polskich studentow) zostal przeniesiony na uczelnie do torunia. a potem byla sytuacja jak tym arabom na drzwiach nalepke chlopak nalepil zeby wracali do domu i dostal wyrok siedzi teraz w wiezieniu dostal albo rok albo pól juz nie pamietam dobrze. media w tv nie pokazywaly ale sa o tym artykuly bylo nawet zdjecia tego polskiego studenta ze szpitala

Gość orzeszkurva
niech tych oszołomów muzułmanów ma Bóg w swojej opiece gdy jakiś muzułmanin naszej dziewczynie zechce krzywdę zrobić to natychmiast z Powiśla, z Górnego i Dolnego Mokotowa i z Czerniakowa oraz z Sielec zlecą się chłopaki , co najmniej 1000 chłopa i niech podskoczy jakiś tam muzułmanin wobec naszej dziewczyny , niech sobie na czole napisze jestem trupem , pamiętaj o tym gnoju, precz od naszych dziewczyn !

Gość orzeszkurva
tak, będąc w Londynie i pracując 'na czarno' widziałem wiele polskich dziewczyn, które były żonami muzułmanina, obawiały się ze mną rozmawiać po polsku, udawały że języka polskiego nie znają i najbardziej obawiały się jednego, że mąż wróci do domu i znowu zacznie bić w twarz i byle gdzie i nawet zasłonić się przed ciosem nie wolno, ponieważ Pan może wszystko zrobić z kobietą

Gość gość
mi jeden arab otwarcie powiedzial ze musi sie ozenic z dziewczyna z polski albo ukrainy czy rosji bo u siebie musial by sporo wydac na slub i jeszcze oni pannie mlodej musza dac zloto i pieniadze a polce nie musi i do UE otwarta droga, bo polka wezmie go z gołą d***m

Gość gość
szanujcie sie polki szanujcie

Gość gość
ja mieszkam 6 lat w Danii masakra jakie dziewczyny widze z muzulmanskimi dziecmi :( osobiscie mam meza wloscha i nasze dzieci sa i beda katolikami. Muzulmanie nas oczerniaja...kiedys moj synek wrocil ze szkoly i mowi: "mamo, jak nasrysujesz mahometa, to umrzesz" masakra jakas qwa... widze te dziewczyny w tych chustach i wiem, ze jest polka, ale sie nie odezwie ani slowem... czasem nawet sama do nich sagaduje, a one uciekaja od razu z tymi czarnymi dziecmi! nie do uwierzenia! Moj maz pracowal kiedys z Turkami i mu opowiadali co robia z zonami...

Gość gość
ci muzułmanie to najwieksze scierwo na swiecie. To zaraza ktora niszczy nasz piekny swiat. Wybic to co do nogi, zrownac z ziemia ich kraje i bedzie po sprawie.

Gość gość
muzulmanie mnie przerazaja

Gość koniushykrolewski
mnie też, wsiadły do autobusu w Monachium, troje ludzi, muzułmanin chyba z haremem, czarne wrony ze szparą na oczy, jeden przystanek wytrzymałem , a potem uciekałem jak głupi, strach ma wielkie oczy, już widziałem w wyobraźni jak wybuchają ich pasy z dynamitem, osiągnęli to co chcieli , ludzie się ich boja i nienawidzą

Gość gość
iuoiuou

Gość gość
moja kolezanka chodzila z syryjczykiem i siedzielismy raz w barze i gatka szmatka no i ona sie z nim nie zgodzila w jednej kwestii on swoje ona swoje i wkoncu nie wytrzymal i ja uderzyl na naszych oczach..w mig sie odkochala

Gość gosc z Danii
nie wiem czemu Polki uciekaja na widok innych Polek... Kiedys mi Dunczyk w pracy powiedzial, ze muzulmanie uwazaja sie za lepszych ludzi... w ogole oni uwazaja sie za ludzi, a my nimi nie jestesmy dla nich. Mysle, ze te Polki czuja sie lepsze... Wydaje mi sie tez, ze Polki, ktore wychodza za muzulmanow, nie maja wyksztalcenia, pracy, perspektyw na lepsze zycie. Taki muzulmanin oplaci rachunki, da wczorajsza pizze, a ona sie pochwali na fejsie jaka jest szczesliwa z ahmetem czy muhamadem. To jest wszystko gra pozorow, opowiadanie, jacy oni sa cudowni i w ogole. Tak naprawde, nikt im tych mezow nie zazdrosci, a dla nich posiadanie meza to zaszczyt.

Gość gość
ja mieszkam w uk i chyba za parę ładnych lat wrócę do polski bo nie da się tego wytrzymać co oni wyprawiają a juz zaczynają do polski zjeżdżać. Niby mieszkam w mieście gdzie jest mało muzułmanów a i tak strach chodzić po ulicach w biały dzień. Oni sa jak mrówki dosłownie wszędzie w Niemczech już są protesty przeciwko nim ludzie już się buntują a oni już do polski zjeżdżają i opanowują inne kraje My z mężem nie długo uciekamy z uk bo ąz strach myśleć co będzie za 2 czy 5 lat. Gdzie sa nasi kibole ich trzeba by bylo tutaj wysłać zaraz porządek by byl.

Gość gość
oni sa straszni, my tego nie pojmujemym, bo jestesmy w innej religii wychowani,

Gość gość
moja kolezanka sypiala z egipcjaninem on ma kebaba u nas w miescie ona myslala ze to zwiazek a on mi powiedzial zepolki to on tyko bz yka bo tam w jego kraju czeka narzeczona..powiedzialam kolezance o tym ale obrazila sie na mnie

Gość elllka
ja znam dwie dziewczyny siostry ktore sypialy z tym samym arabem a z jedna podobno byl w zwiazku pewnego razu powiedzial jej ze matka mu zachorowala i powiedzial ze musi wyjechac do swojego kraju na pare tyg. ona myslala ze on wyjechal nie pisal nie dzwonil..a tu 2 dni pozniej widziala go przypadkiem jak jechal z jakas laska...

Gość gość
mieszkam w uk i widze co robia mojej sasiadce psa zatlukli bo pies to dla nich nie czyste stworzenie no zesz kuzwa

Gość gość
c***olitycy na zachodzie to jednak są debile, o wyborcach nie wspominając- sami do tego doprowadzili, tępa hołota europejska :o