Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beellliiiccco

mam 23 lata i nigdy nie zmywałam naczyń ani nie odkurzałam

Polecane posty

Gość Beellliiiccco

nie prasowałam etc nie powiem żeby mi to przeszkadzało, po prostu trochę dziwnie się z tym czuję:/

Gość bvhbcdbv
a czemuu???

Gość gość
strach sie bac ze jednakowoz swietnie sie czujesz mordujac ludzi w nocnych autobusach

Gość Beellliiiccco
odkąd sięgam pamięcią rodzice zawsze zatrudniali gosposie. nigdy nic nie musiałam robić. Pewnie powiecie że fajnie, ale ja teraz bym się chciała wyprowadzić z domu rodziców i nie będę miala gosposi;/ boję się że ni dam sobie rady ze sprzątaniem czy ktoś z was miał podobny problem?

Gość Beellliiiccco
"strach sie bac ze jednakowoz swietnie sie czujesz mordujac ludzi w nocnych autobusach" nie rozumiem....????

Gość Beellliiiccco
Kolezanki na studiach smieją się że wszedzie chodze z opiekunką. Zwłaszcza toaleta ich bawi. Nie mogą zrozumieć że nie będę sama podcierała tyłka. Trzeba to robić za mnie, co jest w tym takiego dziwnego?

Gość gość
prowo z tych glupich jak but a kysz !

Gość Beellliiiccco
Najgorsze że pomimo najszczerszych chęci nie mogę zrozumieć jak działa ścierka do kurzu. Po prostu się nią pociera meble? Muszę się nauczyć specjalnej techniki? Pomóżcie, to strasznie trudne!! A moze są kursy sprzątania?

Gość Beellliiiccco
2013-11-24 00:49:11 nie mój post oczywiście

Gość gość
no i ty się chwalisz jak byś miała czym :/

ja nie umiem prasować, odkurzać mi się nie chcę a zmywać lubię. jak stać rodzciów na gosposię to niech i Tobie zafundują:)

nie chwalę się, po prostu pytam - chyba nie ma w tym nic złego. Nie twierdzę że nic nie umiem robić, po prostu nigdy się nie zajmowałam takimi rzeczami jak gotowanie, porządki. Czy ktoś z was musiał się "przestawić" jak poszedł "na swoje"?

I ponownie prosze o poradę - gdzie można znaleźć taki kurs i jak zacząć - potrzebuję porady w najprostszych kwestiach tzn. jakie ruchy wykonywać sprzątając i skąd wziąć ścierki, jak podłączyć odkurzacz do pradu i gdzie się wsadza węgiel do żelazka.

Durna prowokacja że aż żal czytać. Rzeczywiście, trzeba mieć wsparcie forum internetowego żeby wziąć do ręki szmatę i przetrzeć kurze. Powodzenia.

Gość gość
00:56 twoj klon jest widoczny , dziecinne to

brokeninside87 - tylko że moi rodzice nie bardzo chcą żebym sobie zatrudniła gosposię;( to znaczy mam już umówioną panią która będzie gotować obiady, ale mama woli żebym to JA zajmowała się domem, w sensie sprzatała, prała itd ale myślę że sobie poradzę;)

Gość gość
Co??

Aahahhahaha :D Koleżanki będą ją uczyły wycierać kurze i włączać odkurzacz. Zróbcie sobie takie naukowe party :D Cały wieczór z mopem i zmiotką. :D

ale mama woli żebym to JA zajmowała się domem, w sensie sprzatała, prała itd x to że mama sobie coś teraz woli to g***o kogo obchodzi, było woleć zanim wychowała córkę na niedojdę;) teraz niech weźmie odpowiedzialność za swoje decyzje:-P

to nie ja pisałam te głupoty, komuś się nudzi i podszywa się pode mnie Heartless B***h A masz jakieś koleżanki, które mogą cię nauczyć?-> no niby mam ale głupio mi kogoś prosić o takie rzeczy. nie no, myślę że sobie poradzę, tak tylko się zastanawiam czy jest ktoś jeszcze kto ma 23 lata i nigdy nawet podłogi nie zmywał. Wstyd się przyznać;/

ale głupio mi kogoś prosić o takie rzeczy. x nie no coś Ty czemu głupio:) normalne rzeczy, koleżanki na pewno mają tak samo, razem się nauczycie ;)

ghjklvgfhfjk W którym momencie pisała, że nie potrafi włączyć odkurzacza? Jej a pewno chodzi, o takie czynności, jak gotowanie, prasowanie itd.

A nie mozesz wziąć mopa czy tam ścierki i po prostu zmyć podłogę? Będziesz po pierwszym razie, ulży Ci i nikt nie powie że nigdy tego nie robilas :d

Napisala ze nigdy nie odkurzala i nie wycierala kurzy. Więc nie wiem w czym jest problem w tych czynnosciach - właczenie odkurzacza, dobór szmatki? :D