Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beellliiiccco

mam 23 lata i nigdy nie zmywałam naczyń ani nie odkurzałam

Polecane posty

No to... jutro weź mopa i umyj podłogę. To proste. Naczynia po sobie umyj. Będziesz mieć pierwszy raz za sobą. Wszystkiego możesz się sama nauczyć. Gorzej z gotowaniem. Poproś jakąś koleżankę, by cię nauczyła jakichś dań. Nie ma co się wstydzić.

chodzi o to że ja nic nie robiłam jeśli chodzi o prace porządkowe. jedynie zajmowałam się swoimi rzeczami (ubrania, kosmetyki, papiery, ksiązki)

z gotowaniem to nie problem, bo tak jak pisałam - będzie przychodzić pani kucharka chodzi ogólnie o prowadzenie domu. mam pewne obawy jak sobie poradzę, ale to nie znaczy że boję się że nie będę umiała kurzu wytrzeć:) po porstu nie chciałabym zawieść mojego chłopaka, nie chcę żeby myślał że się nie nadaję do prowadzenia domu

nie musicie się nabijać ze mnie... zadałam tylko pytanie czy ktoś jeszcze był tak chowany pod kloszem i nic nie robił

chcesz go oszukiwać? dobra teraz na serio każdy cymbał sobie poradzi, po prostu jak ktoś żył normalnie, nie jak Ty, to zajmie mu to o wiele mniej czasu ale czemu chcesz oszukiwać chłopaka, że nie będzie Ci musiał w przyszłości wynajmować gosposi?:O

Może być taki problem, że będziesz zbyt leniwa, bo przyzwyczajona jesteś do nic nie robienia, jeśli chodzi o obowiązki domowe. Nic w tym przyjemnego nie ma, ja też czasem się opuszczam. Najlepiej będzie, jeśli nauczysz się jednak gotować. A co, gdy twoi rodzice umrą, a ty nie będziesz mogła sobie pozwolić na gosposie? A twoje dzieci? Też powinny sięę tego nauczyć.

Gość woioui
rozumiem;)ale serio NIGDY nawet szklanki po sobie nie umyłaś?

nie chcę oszukiwać mojego chłopaka, napisałam że nie chcę go zawieść. On wie że ja się nigdy nie zajmowałam prowadzeniem domu... woioui " rozumiemoczko.gif ale serio NIGDY nawet szklanki po sobie nie umyłaś?" - nie przypominam sobie:)

Gość woioui
a tak z ciekawości zapytam jeszcze co robią twoim rodzice?? i ile zarabiają że was było stać na takie luksusy

woioui - mama ma swoją firmę a tata jest wiceprezesem dużej spólki co do zarobków to nie wiem tak dokladnie ale w sumie zarabiają około 100 tys.mc

Gość woioui
a twój chłopak też jest z takiego "dobrego domu"?

Przeciez to prowokacja. Nawet ludzie którzy mają gosposie nie są aż takimi syfiarzami zeby nie umyć po sobie szklanki. A za przeproszeniem jak zanieczyscisz toaletę to też zostawiasz i sobie idziesz? Jak Ci się coś stłucze albo rozsypie czy wyleje to też zostawiasz? To nie jest wygodnictwo ani przyzwyczajenie do gosposi - to jest skrajne niechlujstwo, aż mi niedobrze jak sobie pomyslę że może rzeczywiście są tacy ludzie.

Gość woioui
ghjklvgfhfjk - przeczytaj swój post jeszcze raz - piszesz że prowo, a za chwilę że ci "niedobrze jak sobie pomyslę że może rzeczywiście są tacy ludzie. " :) to w końcu jak?

No bo prowo, ale są tacy. Miałam w firmie taką paniusię która potrafiła zachlapać całą łazienkę jak myła ręce (jak?) i zadzwonić po sprzątaczkę i jeszcze ją opierdzielić że "łazienka znowu mokra".

Gość Małakalinka
szok:) Szokuś:) a jak byłaś małą dziewczynką to nie bawiłaś się w dom?

Gość woioui
ghjklvgfhfjk - skoro uważasz że to prowo, to czemu bierzesz udział w dyskusji?

Gość gość
mam 23 lata i nigdy nie zmywałam naczyń ani nie odkurzałam >>>>>>>>>>gratuluję autorko:) zawsze to jakieś osiągnięcie.

Gość woioui
autorko jesteś tu jeszcze? czy poszłaś spać? btw a łożko scielisz sama?

Mhm. Jest czego zazdrościć. Niezaradności i głupoty. Właśnie, ciekawe czy tacy ludzie chociaż łóżko pościelą czy też trzeba to za nich robić :D

Napisałam wyżej dlaczego biorę udział w dyskusji. Bo znam podobną paniusię osobiście. Ta tutaj jest za bardzo przerysowana ale takie zjawisko naprawdę istnieje i jest żenujące :D