Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjechał z pracy

On buduje

Polecane posty

Gość Przyjechał z pracy

Przyjechał! Kocham go! Irminka też kocha Tatę :) Marcin jest najlepszy :) Jest niemożliwy! Pieniądze to nie trzeba się martwić, jak moja koleżanka powiedziała on ma więcej niż ruscy rakiet :D Dosłownie! Dolarów srebrnych, innych nie uznaje, to mamy sześć kilo! Imperiałów carskich ponad siedemdziesiąt. Akcji Skanska za 120 tysiące . Dywidendy szesnaście nam zapłacili. On jest z bardzo biednej rodziny. On jest niemożliwy! Irminę czytać nauczył, nasza córka ma dwa lata! W styczniu zażartowałam sobie, że na poziomki mam ochotę, Marcin wyszedł i za godzinę wrócił z trzema kilogramami! W STYCZNIU! Świeżo rwanymi z krzaczków! Niemożliwe! On nie ma takiego słowa w słowniku!

Gość nierób321
No to wam sie udalo, to tylko zyc nieumierac:-)

Gość Przyjechał z pracy
No :) Fabryki mu się znudziły, teraz buduje most na Wiśle :classic_cool: Jaguara mi na mikołaja kupił :) Hydropneumatycze zawieszenie i skrzynia automat :classic_cool:

Gość Budujemy altankę
Selekcjonujemy graby i jesiony do wycięcia bo my las mamy :) Irminka sobie świerka na konika na biegunach wybrała. Tata zetnie i jej wyrzeźbi :) Fajnie jest, drzewa wybieramy i Marcin zetnie i zbuduje. Będzie na lato altanka i grill :)

Gość Przyjechał z pracy
Jest wspaniały jest oszczędny, codziennie rano zjada swoją kupę aby nie wydać na sniadanie, a za oszczędzone na sniadaniu pieniądze kupuje mi codziennie róże, Marcin ma piekną cerę bo codziennie rano pije swój mocz w ten sposób oszczędza na ściekach