Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patriota_xxl

Syn z niemrą Czy to ma sens

Polecane posty

Gość patriota_xxl
A swoja drogą, mało to ładnych dziewczyn w Polsce ? Musiał za granicą szukać ? Czy to teraz taka "moda" ?

Gość gość
Polska = Europa Jeszcze jakies pytania ?

Gość gość
byle tylko byla katoliczka a nie jakas protestantka

Gość gość
a co masz do protestantek? Ja Polka i też protestantka.

Gość Ja grab jeden
To otake polske my walczyli? Ona powinna na roboty do nas przyjeżdźać w wagonie bydlęcym!

Gość Ja grab jeden
Polscy protestanci to bardzo porządni ludzie! NIech żyje Śląsk Ceiszyński!

Gość gość
ja mam w klatce juz 2 turkow, czarno widze nasza cywilizacje...

Gość Ja grab jeden
W klatce mogą być. Karmić kebabem. Zmieniać wyściółkę.

Gość gość
"patriota_xxl Gościu z 15:44. Ale czy ta bariera językowa nie jest zbyt duża ? Młodzi, wiadomo fascynacja, ale jak dojdzie do konkretów czy to nie będzie powodem konfliktów ? Mnie to przeraża". Odpowiem Ci na Twoje pytanie tak: jak nie ma wystarczającej miłości, chęci budowania czegoś stabilnego razem i tej nic***orozumienia, to powód do konfliktu zawsze się znajdzie. I wtedy wszystko nim może być. Znam pary z naprawde dużą różnicą kultur, gdzie języka nawet angielskiego oboje nie znali zbyt dobrze, ale uczucia spowodowały, że zaczęli się bardziej uczyć języka, zaczeli się bardziej starać i są szczęśliwi razem, bezkonfliktowi, ponad 20 i ponad 30 lat. Zadaj sobie raczej inne pytanie: dlaczego tak bardzo chcesz wtrącać się w życie syna? To Twoje życie czy jego? Ktoś słusznie Tobie tutaj napisał, że jesteś nadopiekuńcza. Pozwól mu żyć i decydować o swoim życiu. Sama zresztą napisałaś, że to jeszcze nie związek i że ta dziewczyna jest kulturalna i traktuje Was z szacunkiem. Więc z czym problem? Nie wiadomo nawet, co jeszcze z tego wyniknie, a Ty już wpadasz w panikę. A może to właśnie Ona okaże się tą największą miłością Twojego syna, może z Nią będzie szczęśliwy? Powinnaś chcieć dla swojego syna jak najlepiej.

Gość gość
"chuda blondynka "nieopluwania innych jadem, jak to robicie na Kafe." x u tu sie zgadzam ,na niemieckich forach nie przesladywania desperatek o faceta jak no,taka jedna zreformowana tutaj ,ublizania od najgorsyzch juz na starcie tylko jest kulturalna dyskusja w temacie". Coś napisałaś mało zrozumiale. :-)

Gość gość
napisała niezrozumiale, bo to Niemka, która zaczęła uczyć się polskiego języka.

Gość gość
pogoń tę Niemkę, nie słyszałaś jak się kończą polsko-niemieckie małżeństwa. W przypadku rozwodu Twój syn zostanie pozbawiony praw rodzicielskich i będzie miał zakaz kontaktowania się z dziećmi.

Gość patriota_xxl
To co , miałam im dać 10 zł i wysłać do "donalda" na obiad ? Starałam się jak mogłam by doświadczyła tej przysłowiowej "polskiej gościnności" - ale jak tu dogodzić jak człowiek ani słowa nie rozumie ? I tego się właśnie obawiam, ze jak ich związek "spoważnieje", czy będą w stanie komunikować się na odpowiednim "poziomie". Bo teraz wiadomo, wystarczy znajomość języka "komunikatywna".

Gość gość
to jest prowokacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
oto dowód !!!!!!!!!!!! "Podobno poznali się w jakimś fejsbuku ale syn przecież nigdzie nie wyjeżdżał za granicę"

Gość gość
Pewnie mamy do czynienia z nowoodrodzona "piata kolumna"

Gość tiQók
niemry majom cyce ...za..jebiste!!!!....apiżdziska jak rósek fórażerke.....i z dóupy problemó nie robio

Gość patriota_xxl
Polecial do niej. mam nadzieje ze po Nowym Roku wroci caly i zdrowy.

Gość ja mieszkam w niemczech
i od razu mowie,ze Niemka nie pozwoli wejsc sobie na glowe.jesli lubisz przesiadywac u syna tygodniami(polska mentalnosc)to wiedz,ze Niemcy maja przyslowie-gosc jak ryba,zaczyna cuchnac po 3 dniach:Djesli myslisz,ze bedziesz wybierac imie dla wnuka to jestes w bledzie.Niemcy w odroznieniu od Polakow zenia sie ze soba a nie z cala rodzina.

Gość patriota_xxl
Nawet o tym nie mysle. To jakby co do czego, to wesele tez pewnie beda chcieli robic w Niemczech ?

Gość Gwiezdnypatrol
Dlaczego nie Niemka? Powinniśmy ściągać więcej kobiet z innych krajów. Krew w Narodzie musi się ożywić. Proponuję dziewuszki z Ukrainy i z Ameryki Łacińskiej. I tu i tu są cuuudowne mówię wam ;)

Gość patriota_xxl
Tylko jak sie z nimi dogadac ?

Gość gość
po rusku

Gość patriota_xxl
Czy w Niemczech tez beda mieli Nowy ROK ?

Gość gość
Nie, oni maja tylko VOLKSROCK !!!

Gość gość
co wy wypisujecie !i czemu tak o Niemcach piszecie ja mieszkam juz 15 lat w niemczech mam meza Niemca i jest ok.nie uslyszalam tu zadnego przykrego slowa o Polakach i wogole, a "zakaly"narodu czy rodziny sa w kazdym kraju.pracuje jestem lubiana i nie odczuwam zadnej urazy sa to z regoly mili ludzie ,owszem jest inna mentalnosc ale co kraj to obyczaj tych co znam chwala Polska goscinnosc i o Polsce mowia z szacunkim to zakezy jaki kto ma Charakter jakim jest czlowiekiem ,a nie z kad pochodzi

Gość oveee
I co z tego, że Niemka. Ważne czy jest dobrą osobą i czy da szczęście Twojemu synowi. A w ogóle co to za określenie niemra, tak jakby ktoś o tobie napisał polaczek. Chcesz być szanowany to sam szanuj.