Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wredny Skorpion Filolog

Nie potrafię się odkochać

Polecane posty

Witam, Nie potrafię się odkochać w lasce, która mnie odrzuciła, a potem jeszcze sponiewierała (nie widziałem jej przeszło pół roku). Po prostu nie umiem. Wiem, że to toksyczne. Co byście poradzili? Demoluje to mnie i moje kontakty towarzyskie.

Gość gość
konsultacje lekarskie wskazane, aaa a najbardziej grupowe konsultacje : no i łeb w kubeł zimnej wody 3x dziennie nie zawadzi :P

Gość galazka mitru
chciec - to moc :classic_cool: znajdz sobie jakies ciekawe hobby :p, :P, :P

Gość gość
porozglądaj się za innymi dziewczynami, famme fatal dobre tylko do bzykania :)

Spotykałem się z paroma dziewczynami. To nie jest tak, że mi się nie podobają. Tylko zwyczajnie nie potrafię o tamtej zapomnieć. Aha, i mam kilka hobby, które względnie mi zajmują czas, podobnie, jak studia i robota. Bywają jednak dni, w których łapię doła, BO NIE JESTEM Z NIĄ :(

Gość darka1755
psycholog c***omoze albo psychoterpeuta, to ze nie umiesz sobie pol roku poradzic swiadczy o niedojrzalosci emocjonalnej to sie leczy, tez to mam ale nie az tak zeby pol roku, najgorzej jest z ta pierwsza miloscia potem juz leci

Niektorzy cale zycie nie potrafie zapomnieć o ukochanej osobie, mimo iż zostali odtrąceni.Widocznie ona była dla Ciebie "ta jedyna" i kazda nastepna po niej to nie to, nie ten glos, nie ten uśmiech,nie to spojrzenie etc...kazda będziesz do niej porownywal i w ten sposób pielegnowal milosc do niej i pamięć. Musisz znaleźć w sobie sile by postarać się przenosić myśli na inne tory, ale wiem, ze to i tak nic nie pomoze, w zasadzie ciężko ten temat przerobić :(

Gość gość
A coż to jest "sponiewieranie faceta"?

Sponiewierany i poniżony człowiek, nie facet. Obgadała mnie wszędzie, wyzwała od najgorszych, nie oddała pieniędzy, ciągle oszukiwała... A ja nadal ją k***a kocham :( Wiem, że to to toksyczne i wiem, że muszę to przerwać. Tylko nie mam pojęcia jak. Chciałem być jakiś czas temu z inną kobietą, ale ona powiedziała, że nic do mnie nie czuje. Co ciekawe, ja już wywaliłem ją z głowy, ale tamtej nie potrafię. Jednocześnie chciałbym zabić, jak i być z Nią.

Rzeczywiście jesteś chory i potrzebujesz pomocy, najlepiej jakiegoś dobrego psychologa.

Gość gość
Dora, masz rację. Ten jeden, jedyny człowiek może zostać gdzieś tam, w podświadomości nawet przez całe życie. A mam już swoje lata..

Gość gość
Tak umieją kochać Skorpiony

Gość gość
mam ten sam problem tylko ze na swiezo, sponiewiaral mnie zwyzywal i rzucil jak smiecia bez pozegnania, a ja placze wieczorami i w dzien nie moge sie pozbierac.nagle przyjaciele wyparowali i hobby przstalo interesowac

Gość gość
chyba wybiore sie do lekarza bo problem jest tylko w mojej glowie, dla tego faceta bylam tylko zabaweczka, i mimo to boli ze go juz nie zobacze, chyba tylko do psychiatry z tym

Gość gość
Jestem Skorpionica i rozumiem, że boli cholernie. Nawet nie wiem, co Ci doradzić, bo sama próbuję zapomnieć kogoś i nie udaje mi się to zupelnie. 3 lata męki.

Gość skorpiony są beznadziejne
Skorpiony to głupi gatunek, najgłupszy na świecie....nie kochliwy z natury, ale jak się zakocha to świata poza swoim kochaniem nie widzi...zakochany odrzucony skorpion jest jak zranione zwierzę, gniew, złość, frustracje, mega w****** **e, powie co mu ślina na język przyniesie....a w samotności będzie ryczał jak bóbr, ale nikomu się do tego nie przyzna...

Gość gość
Ale pierdy z d**y wzięte piszecie na podstawie jednego niezrównoważonego psychola, ja jestem skorpionem i nie mam takich problemów, na moją miłość, przyjaźń, szacunek zwyczajnie trzeba zasługiwać, a jak ktoś nie spełnia tego warunku to kopa w d**ę na do widzenia może dostać z uśmiechem, a nie walę kuźwa jakichś smutów bezsensownych :D Ludzi cenię za to jacy są, charakter, za czyny, postępowanie, a nie tylko wygląd i z powodu popędu jak wy tu piszecie :P

Gość gość
My skorpiony tak mamy, nienawidzimy być odrzuceni i jak kochamy to niszczy nas to do tego stopnia, że się poniżamy nasze wartości sięgają 0, a po trupach do celu, nie umiemy odpuści bez konkretnego wyjaśnienia. Ehhhhhhhh mam to samo i męczę się skorpionica.

Gość gość
wiesz ile kosztuje dobrze rozreklamowany obraz? ostatnio cos poszlo za grube miliony dolarow... a ja widzisz na urodziny spalilem sobie taki obrazek w piecu mialem taki kaprys