Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Juz kolejna osoba z ktora spedzilismy kilka goracych nocy. Przy probie odnowienia kontaktu pisze "ODWAL SIE ODE MNIE". Nie rozumiem dlaczego. Fajna znajomosc przed, iskra, goracy, namietny seks, rozejscie (globalna wioska i kazdego ciagnie przede wszystkim do pracy a nie do zwiazku... ciezko znalezc dwom osobom z dwoch roznych branz dobrze platna prace w tym samym miejscu) i nie mozna wrocic do tej znajomosc**przed...? Z moja eks dopiero po 5 latach udalo nam sie rozmawiac jak ludzie (choc czasem i ona robi sie albo agresywna albo sie zaczyna znow kleic. Zaczynam tracic kolezanki i laduje na kafeterii zeby poznac damski punkt widzenia. Czy to kobiety, na ktore trafiam czy ogolnie panujaca wsrod kobiet norma, ze przyjazn -> pozadanie -> glebsze uczucie -> nienawisc?

Gość gość
Przy tym, rozejscie zazwyczaj nastepywalo z czasem - naleze do gatunku niegrzecznych chlopcow, ale takich, ktorzy moga skupic sie tylko i wylacznie na jednej kobiecie na raz. Nie interesuje mnie tez seks bez zobowiazan. Zwiazki umieraly zazwyczaj smiercia naturalna...

Gość gość
Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć że to norma, kobiety nie umieją się przyjaźnić i w ogóle nie wiedzą co to znaczy. Prawda jest taka że "łącznikiem" między kobietą a facetem jest seks... jak seksu nie ma lub się kończy, to nie widzą sensu aby się przyjaźnić i szukają nowego "przyjaciela" ... gdyby nie seks, to właściwie kobiety i mężczyźni nie mieliby po co się ze sobą zadawać.

Gość gość
Ale przeciez da sie przyjaznic bez seksu... mam sporo kolezanek, z ktorymi nic nigdy nie robilismy

Gość gość
przyjaźń a koleżeństwo, to dwie zupełnie inne sprawy... każdy facet ma jakieś koleżanki czy znajome, przyjaźń jest relacją dużo bardziej skomplikowaną emocjonalnie i często w przyjaźni damsko-męskiej pojawia się seks

Gość gość
"gdyby nie seks, to właściwie kobiety i mężczyźni nie mieliby po co się ze sobą zadawać" swiete słowa. odmienne przetwarzanie danych, odmienne emocje, odmienne.. wszystko. dlatego ostatnio sporo samotników ktorzy to zrozumieli, i nagle wielkie zdziwo wsród ludu.