Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyy

dzisiaj jest rocznica śmierci Freddiego Mercurego

Polecane posty

lubicie jego muzykę ? Bo ja go słucham codziennie

Gość gość
Nie zgadzam się. a night at the opera czy jazz to moim zdaniem rewelacyjne płyty :) kiedyś znałam queen tylko ze stacji radiowych i uważałam, że ten zespół jest bardzo przeciętny. później trafiłam na ich koncert na live aid i w ten sposób zaczęła się moja "przygoda" z queen. Odkryłam, że oprócz wałkowanego "I want to break free" czy "Radio Gaga" mają masę innych rewelacyjnych, o których stacje radiowe nie pamiętają. Szkoda, bo mogli by czasami puścić "Bohemian Rhapsody", "Somebody to love" czy "Another one bites the dust"

"Somebody to love" mój numer 1, genialny tekst. I faktycznie miło by było usłyszeć czasami w radio jakąś inną piosenkę Queen

Gość gość
Co by nie powiedzieć...Freddie był wielkim artystą.Wspaniały głos,wyśmienita jego emisja,pomysłowe kreacje....Queen dopełniał tej całości. Ich kawałki to jest prawdziwy majstersztyk pod wg technicznym,artystycznym i wokalnym.Ogromna praca i ogromna energia. Nie traktuje jednak ich kawałków jako takie do słuchania na co dzień. Słucham raczej pod wpływem chwili. Szkoda wokalisty jako artysty. Co do jego prywatnego życia to można napisać że zapłacił ciężką cenę za to co mimo wszystko było jego słabością...mam tu na myśli jego niezbyt odpowiedzialny wobec siebie sposób na spełnianie potrzeb.

Gość gość
piękny głos, choć wolałem go słuchać, niż oglądać, dziwnie i niekonwencjonalnie się ubierał, a z kim spał, jego sprawa.