Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nussbeisser2424

Spokojne dziecko w brzuszko a temperament

Polecane posty

Gość Nussbeisser2424

czy zgadzacie się z tym ze jak kobieta odczuwa w ciąży rzadkie słabe ruchy to po urodzeniu dziecko jest spokojne ? pytanie tylko do mam które tak miały :)

Gość gość
teraz to rozne historyjki wymyślaja, to jake dziecko bedzie to dowiesz sie po urodzenieu,a nie zadajesz bzdurne pytania.!

Gość Anitka009
Nieeeee ;-D Moja mała w brzuchu dała mi tak popalić , że wyrobić nie szło ;./ A gdy się urodziła była aniołkiem :) Oczywiście bywały gorsze dni ale bardzo rzadko. Teraz ma dwa latka i przechodzi swego rodzaju bunt i na wszystko odpowiada : "nie!!" :D

Gość gość
forum wlasnie po to jest by zadawac pytania :)moj byl temperamentny w brzuchu i teraz jest rowniez, reaguje podobnie na pogode, podobne ma okresy aktywnosci. na razie ma 4 miesiace, zobaczymy co bedzie pozniej. ale na starcie uspil moja czujnosc i 3 tygodnie po porodzie dziecko spalo i jadlo, pozniej zaczal miec swoje zdanie :)

Gość Nussbeisser2424
ciekawa jestem jak to będzie u mnie bo moja się rusza w brzuszku tyle co musi :) ale ma tak od samego początku teraz mamy 32 tydzień

Gość gość
u mnie to sie akurat sprawdzilo.ten co byl spokojny w brzuszku,byl spokojny po urodzeniu.drugi to przeciwienstwo;)ale nie wiem czy to jest regula,moze zbieg okolicznosci;)

Gość gość
Moja córka bardzo mało sie ruszała,a jak juz to tak delikatnie. A jak sie urodziła to wszystko nadrobiła,teraz ma 8msc i wszędzie jej pełno :-)