Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

serce pęka

Polecane posty

Gość gość

kiedy ciągle muszę wysłuchiwać jak koleżanki w moim otoczeniu chwalą się jakich mają troskliwych i kochających facetów. Że dostają dużo czułości, kwiaty itd. A ja ciągle sama bez nadziei na to, że kiedyś i ja będę szczęśliwa.. Że zapomnę o tym, jak mnie facet potraktował.. jak ostatnią szmatę.. kiedy to się wreszcie odmieni..?

Gość gość
jak sama nic z tym nie zrobisz to nigdy :(

Gość gość
a jak Cie potraktowal? ja jestem ponad rok po slubie a dostalam raz kwiaty tylko i to jeszcze po moich rozmowach

Gość gość
ale ja już nie wiem co robić :( próbowałam wszystkiego co tylko wymyśliłam ( wypady z przyjaciółmi, wyjazdy, imprezy, kino. hobby itd ) nic nie pomaga.. brakuje miłości i zainteresowania ze strony drugiego człowieka. A że tego mi brak to jeszcze bardziej rozmyślam o tym jak mój były mnie potraktował :(

Gość OnaWawa
Mnie to samo spotkalo. Widze i podziwiam inne zwiazki. Najwyrazniej trzeba bylo urodzic sie ta wyrafinowana, obliczona. A nie ciepla, serdeczna.

Gość gość
tak mnie potraktował, że zachowywał się chamsko wobec mnie mimo że ja się starałam. Próbował manipulować, kłamać, spotykała się ze mną w wygadywał ponoć że ma kogoś innego w sercu :( umawiał się i nie przyjeżdżał i zwalał winę na mnie za swoje złe postępowanie. Zwyzywał mnie- o kwiatach czy o tym, żeby mnie gdziekolwiek zabrał ( nawet na spacer ) nie mogłam liczyć. A teraz ma nową, ją szanuje, dba o nią, wszędzie zabiera itd. ( przynajmniej tak mi się wydaje ) a ja nie wyrabiam z tym wszystkim.. :(

Gość gość
Myśl o sobie, znajdziesz faceta :)

Gość gość
tak mnie potraktował, że zachowywał się chamsko wobec mnie mimo że ja się starałam. Próbował manipulować, kłamać, spotykała się ze mną w wygadywał ponoć że ma kogoś innego w sercu umawiał się i nie przyjeżdżał i zwalał winę na mnie za swoje złe postępowanie. Zwyzywał mnie- o kwiatach czy o tym, żeby mnie gdziekolwiek zabrał ( nawet na spacer ) nie mogłam liczyć. A teraz ma nową, ją szanuje, dba o nią, wszędzie zabiera itd. ( przynajmniej tak mi się wydaje ) a ja nie wyrabiam z tym wszystkim.. Nadskakiwanie chamskiemu samcowi tak się kończy.

Gość gość
chciałabym ale to chyba nie takie proste skoro już 3 rok jestem sama :(

Gość gość
a na płacz już nawet też siły nie mam, tylko taka pustka i ten cholerny ból wewnętrzny :(