Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza 14 tyg

Polecane posty

Gość gość

witam to juz 14 tydzien i 6 dzien ciazy . do 12 tyg mialam obajwy ciazowe od 13 zaczely zanikac wczesniej przy glodzie czulam nudnosci ale teraz juz przychodzi tylko glod i nie ssie mi tak w zoladku jak wczesniej.. czy to normalne? martwie sie wszystkim w srode mam wizyte a czas leci woolnooo.. poza tym nie potrafie spac albo znalezc pozycji do spania boli mnie po prawej stronie brzucha za kazdym razem jak sie klade spac... pocieszam sie tym ze jak dotad nie krwawilam caly czas mam ta biala wydzieline,,,

Gość gość
ja jestem w 13tc objawy mam nadal ale nie takie jak na poczatku,tez spac niemoge w nocy,zle znosze ciaze.jesli nie krwawisz to ok jest ja tez mam bialy sluz i jak narazie wszystko ok jest.mysl pozytywnie i nie stresuj sie:)a wsazystko sie ulozy

Gość gość
tak to jest ze objawy znikaja, ja jestem w 18 tyg i czasem zapominam ze jestem w ciazy, wiekszosc objawow pierwszego rtymestru zniknela, nie mam mdlosci, sennosc ustapila nawet zle samopoczucie za to mam o wiele wiekszy apetyt w sumie nie jem duzo ale dosc czesto wciaz mam na cos ochote, tak wiec nie martw sie mam tak samo ze ustapilo, a dzidzia rosnie i ma sie dobrze bo juz mi sie rusza

Gość gość
tak to jest ze objawy znikaja, ja jestem w 18 tyg i czasem zapominam ze jestem w ciazy, wiekszosc objawow pierwszego rtymestru zniknela, nie mam mdlosci, sennosc ustapila nawet zle samopoczucie za to mam o wiele wiekszy apetyt w sumie nie jem duzo ale dosc czesto wciaz mam na cos ochote, tak wiec nie martw sie mam tak samo ze ustapilo, a dzidzia rosnie i ma sie dobrze bo juz mi sie rusza