Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie jezdzic pociagami

Polecane posty

Gość gość
Powiem szczerze ze ja też z nimi jeszcze nie podrózowałam ale nic straconego. Natomiast faktycznie bardzo cenie sobie przewozy regionalne. Spokojnie zawsze sie sprawdzaja.

Gość gość
To prawda, w sumie przewozy regionalne sa jak najbardziej ok, tez lubie z nimi podrózowac, zawsze wiem ze jestem na czas i w kazde miejsce mnie dowiozą.

Gość gość
Lubie jezdzić pociągami i z nimi na pewno taka podróz zawsze jest przyjemna.

Gość spieprz p
a co to jest stary ja intercity lubie co wy kurde

Gość gość
20;29 czemu chłopcze udajesz dziewczyny

Gość gość
Tymi przedziałowymi tez dawno nie jeździłem. Sporadycznie, nad morze. Ale pamiętam, że czasem stałem w przedziale i tak jechałem bo nie lubię pakować się do przedziału a tam pełno ludzi. Najciekawszą rzeczą było wysiadanie albo wsiadanie samemu do takiego pociągu z tymi drzwiami, które żeby otworzyć trzeba się sporo wysilić i to jeszcze wysoko one są. Oczywiście pamiętam ten klimat, czyli pomarańczowe poszycia tych siedzeń w przedziale, te chowane podłokietniki, które można wyjąć lub schować oraz śmierdzące okolice miejsca obok pociągowego WC. Stare czasy, ale jakoś tak milej jako dziecko wspominam dłuższe podróże autobusem do dziadków, niż potworne straty czasu dojeżdżając pociągami.