Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aisi Nom

Polećcie fajny rozświetlacz do twarzy

Polecane posty

Szukam fajnego rozświetlacza, który doda skórze blasku. Nigdy czegoś takiego nie używałam i w ogóle nie mam doświadczenia, nie wiem na jaki ewentualnie się zdecydować. Pomóżcie kobietki :)

sypki z Nouba - swietny, piekn skora , ale z tego co slyszalam z Douglasa wycofują już tą marke. Maja podobny w Inglocie - tez sypki, tez pięknie rozswietla, ja używa na puder majutacy cere. pięknie pod oczami rozswietla.

Ale efekt naturalny jest? Nie ma brokatu czy jakiś innych drobinek, które widać na skórze?

Gość gość
Ja bardzo lubię rozświetlacz z palety do konturowania twarzy pierre rene. Mają tam bronzer róż i rozświetlacz. Całe trio nałożone naraz wygląda pieknie na twarzy. Rozświetlacz jest subtelny, ale pieknie rozświetla cerę, daje taki efekt zdrowej i mocno nawilzonej skóry. Ja akurat taki efekt bardzo lubię.

Gość maryla45
Bardzo lubię Strobing Sensation od eveline, cztery różne odcienie rozświetlacza, bardzo dobrze nagigmentowane, jestem mega zadowolona, ze go kupiłam. Znajdziecie ten kosmetyk w Rossmannie za grosze.