Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy z nim zostać czy odejść Wszyscy mi go odradzają

Polecane posty

Gość gość

Pokłóciłam się z chłopakiem na amen :O on ma prawie 30 lat, a zachowuje się jak gimbus! Jak jest między nami ok to jest do rany przyłóż, zakochany na maksa, dobry, czuły. A jak coś mu odbije, to się nie odzywa, jest w tzw. "jaskini", gdzie nie należy wchodzić. Rozmawiam z nim, co się stało. Ale on nie chce odpowiadać. Więc ja zajmuję się swoimi rzeczami. Potem jak mu przechodzi to robi mi awanturę, że go nie szanuję i go olewam, bo z nim nie gadałam. A przecież próbowałam! Faceci to dzieci. Kocham go, a on kocha mnie. Ale on mnie czasem nie szanuje, mówi: co mam cię lizać po stopach i przepraszać? Zwala winę na mnie. Zawsze to moja wina. Nie widzi jej w sobie. Mamy czasem ciche dni a po nich jest zawsze burza. A potem wychodzi słońce. Poradźcie coś :(

Gość musia lusia pusia
A ile jesteście razem i czy mieszkacie razem i ile ty masz lat?

Gość gość
Ja mam 24 lata, jesteśmy razem ponad rok i nie mieszkamy ze sobą, bo ja tego nie chcę.

On stosuje wobec ciebie szantaż emocjonalny. Albo jest niedojrzały, albo psychiczny. "Szantaż emocjonalny polega na tym, że nasi bliscy grożą nam - bezpośrednio lub pośrednio - że nas ukarzą, jeśli nie zrobimy tego, czego sobie życzą. Dla nich szantaż emocjonalny jest środkiem do uzyskania poczucia bezpieczeństwa i sprawowania kontroli nad sytuacją, staje się obroną przed poczuciem krzywdy i lękiem. Szantażyści swoje groźby mogą wyrażać na wiele sposobów. Prawdopodobnie nie są ci obce takie zdania jak: "Gdybyś naprawdę mnie kochał..." "Nie opuszczaj mnie, bo..." "Jesteś jedyną osobą, która może mi pomóc..." "Mógłbym wiele dla ciebie zrobić, gdybyś tylko..." Każde z tych zdań odzwierciedla inny typ szantażu.

Gość gość
kopnij gnoja w d**e to nieodowiedzialny d**ek,chcesz sie meczyc cale zycie?