Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasiek123456

Pomoc dla dziewczyny

Polecane posty

Gość Jasiek123456

Witam, od miesiąca pewien facet natarczywie wydzwania i piszę do mojej dziewczyny , na początku robiliśmy sobie jaja a teraz tak zbajerował ją , że się w nim zakochała i nie może przestać z nim pisać . uzależniła się od niego . Moja prośba brzmi następująco czy moglibyście mi pomóc i wydzwaniać do niego , pisać z nim sms i wgl zrobić tak by przestał . Proszę was ! On wymyśla niestworzone historie itp. Jestem z Kobietą już 5 lat . a on twierdzi, że 2,5 roku, że jest moją służącą itd. Proszę zjednoczcie się w imię miłości i pomóżcie mi . Oto jego dwa numery tel . 516423723 i 886882159 Dziękuję wszystkim za pomoc !

Gość Jasiek123456
On nazywa się Wiktor , ma 24 lata . Każda jego dziewczyna go zdradziła i teraz on niszczy czyjeś związki

Gość gość
kto pomoze niech pisze

Gość gość
dziwie sie,ze kafetarianie nie pomoga. nie macie nic na koncie?

Gość Jasiek123456
Ona ciągle cierpi, chcę zerwać z nim kontakt ale mówi, że nie potrafi , ona mówi, że wie, że jest głupia i boi się , że z nią zerwe. Lecz ja dziś odchodzę najprawdopodobniej . Pomożecie ?

Gość Anusia 123456
Cześć wam wszystkim , Nazywam się Ania . Mam problem z pewnym Wiktorem , chłopak wyżej napisał o co się rozchodzi . Bardzo was proszę byście mi pomogli, zakochałam się i nie mogę przestać z nim pisać . On wciska takie bajery , że naprawdę nie mogę się uwolnić . Możecie do niego dzwonić , pisać by dał Ani spokój ? Mój chłopak do niego dzwonił i ten wiktor powiedział , że jak jego dziewczyny zdradzały to On też może rozpiep***szać związki . Pomóżcie Mi !!!

Gość gość
ania jakas zryta jestes :O jasiek spieprzaj od niej gdzie pieprz rosnie potrzebna ci jakas naiwniaczka,ktora twierdfzi,ze nie potrafi przestac pisac smsy z jakims przypadkowym golsciem hahahah co za cyrk :):)

Gość Jasiek123456
Nie wiem , co mam zrobić.