Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelin223

Dlaczego trafiam na chłopaków którzy nic ze mną nie chcą na dłuższą mete

Polecane posty

Gość evelin223

Mam tak od zawsze chłopak który mi się bardzo podoba bardzo , piszemy jest fajnie na początku jak zawsze , a po dwóch lub tygodniu czasu sie nie odzywa nie wiem czemu chociaz nic złego nie robie i sie nie narzucam. Ostatnio trafiłam na chłopaka który był pare lat w zwiazku i jakos ostatnio zaczelismy pisać , mielismy sie spotkać dzisiaj ale nie wyszło z jego winy , po wczorajszym balecie nie był w stanie żeby przyjechać. I znowu to samo nie odzywanie sie. A Ci ktorzy mi sie nie podobają to się ciagle mi narzucają nie dają mi spokoju chociaż daje im znaki że to nie ma sensu. Ja nie wiem co robić , nawet nie byłam w dłuzszym związku bo zawsze jest cos nie tak . Dobija mnie to już, chce sobie ułozyć z kims życie ale trafiam na samych ,,debilów"?

Gość gość
Czyli ty możesz nie chcieć z kimś być, ale jak ktoś nie chce być z tobą to od razu debilem jest? :O

Gość gość
zgadzam się z 2013-11-24 19:25:34 i najważniejsze nie "trafiasz" tylko wybierasz takich

Gość evelin223
może źle sie wyraziłam , nie dokońca mi o to chodzi ale mniej wiecej tak jest . Macie racje może źle robie ale co mam robić żeby to zmienić

Gość evelin223
19 :)

Czyli jak ktoś łazi za Tobą to ci się nie podoba, ale jak cię ignoruje to już bardziej tak?

Gość evelin223
AdamSon . Chodzi o to że łażą za mną chłopaki którzy mi sie wogole nie podobają wiec nie będe z kims na siłe prawda ? Rozumiem że ten ktos co za mną chodzi , to sie stara ale to powinno byc tez z drugiej strony tak samo , powinno być to samo uczucie. A Ja sie ładnym chłopakom chyba szybko nudze ? albo za mocno sie angazuje

wiesz to jest proste , działa w obydwie strony, zresztą jak zawsze. Wiem, że zawsze powinno być się sobą itd. Ale nie angażuj się tak szybko bo 19 latka wystraszysz. Tak mi się wydaje, dzisiejsza młodzież jest inna niż kiedyś, i raczej w wieku 19 lat się nikt nie angażuje...

Gość evelin223
Ja mam 19 lat i przejechałam sie dużo razy na facetach i nie łatwo mnie zranić ale ja już dorosłam do poważnego zwiazku i chce być juz z kims na stałe. A męszczyzna z którym pisze ma 25 lat .

Może tak myślisz ale mając 19 lat jesteś w błędzie. ten męŻczyzna skoro się tak zachowuje - też nie.

Gość SMB
Z pisownią u Ciebie nie bardzo , poszukaj sobie chłopaka z zawodówki . Taki będzie najbardziej do Ciebie pasował.

Gość gość
,,męszczyzna"...

Gość gość
poszukaj sobie jakiegoś 35+ latka do związku

Gość evelin223
Ty myslisz że wszystkie 19-latki są nie dojrzałe w zwiazku czy ogolnie młodzież ? bo ja juz sama nie wiem

Gość gość
Tobie chodzi tylko o urodę, jak 90% innych ludzi płci obojga. Ludzie to pustaki. Ble.

wszystkie! Ale z doświadczenia wiem, że jak masz 19 i postawisz na właściwego faceta to dojrzejecie razem i tyle. Ale jak masz 19 to wydaje ci się , że jesteś dojrzała. Nic bardziej mylnego.

Gość evelin223
pff sam sobie szukaj 35-latów hah . Nie jestem jakas tępa . Ja szukam rad a nie jakis nie realnych rad