Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o imieniu Patryk

Polecane posty

Gość gość

ostatnio mało popularne, fajne, ale chciałabym wiedzieć jak je ludzie odbierają

Gość gość
Mi sie nie podoba,ale to nie mi sie ma podobac...

Gość gość
mój syn ma Patryk ,ma 15 lat i jest super chłopakiem ,imię ładne , znam paru Patryków dużo młodszych czyli imię na czasie, to imię pasuje dla malucha jak i starszego faceta ,a to też ważne

Gość gość
Dla mnie idealne - krótkie, międzynarodowe, ponadczasowe, nie jakieś super popularne, pasujące w każdym wieku, można je zdrabniać, ale nie trzeba tworząc durne skróty. Właśnie dlatego 3 lata temu je wybrałam ;)

Gość gość
mój syn ma Patryk ,ma 15 lat i jest super chłopakiem ,imię ładne , znam paru Patryków dużo młodszych czyli imię na czasie, to imię pasuje dla malucha jak i starszego faceta ,a to też ważne ----------------------------powiem jeszcze że15 lat temu jak byłam w ciąży to stawalo się takie modne ,Patryk to był hit, bardzo chciałam mieć chłopca by mu dać na imię Patryk

Gość gość
Mam kilku Patryków w rodzinie i sąsiedztwie i mają koło 14 lat, więc faktycznie był to wtedy hit :)

Gość gość
Mam termin na marzec i mój synek będzie się nazywał Patryk, mnie się podoba i to najważniejsze :)

Gość gość
najważniejsze by tobie się podobało, powiem że mojemu synowi podoba sie że ma Patryk