Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kerianka

Dieta 1000 cal kto ze mną ile można schudnąć efekty

Polecane posty

Gość Kerianka

Uważam,że to będzie dobra dieta na początek może 1200 cal, zejście do 1000 cal, bo można jeść wszystko trzeba tylko liczyć kalorie, ważyć produkty. Czy ktoś ją stosuje, stosował, jakie są efekty? Ktoś się przyłączy?

Ja rok temu byłam na diecie 1700kalori ale marnie to szło bo w miesiąc ubyły tylko 2kg teraz jestem na swojej i już spadło prawie 13kg:)

Gość Kerianka
Jaskierka na swojej czyli na jakiej? Ile kalorii? Jakie posiłki? czy dopuszczalne jest coś słodkiego od czasu do czasu?

Polecam mój topik :"schudłam jedenaście i pół kilograma w 34dni" teraz jest już ich 13:) jeżeli chodzi o słodkie rzeczy to rzadko się na coś skuszę staram się nie jeść słodyczy na ostatniej stronie jest podany przykładowy jadłospis:)

Gość Pseudonim0
ja się od jutra do Ciebie przyłączę,kiedyś schudłam 18kg na trj diecie+ćwiczenia,zamierzam to powtórzyć i schudnąć 1cel do 58, 2cel do 55 3 cel to 50kg.

Gość Olcia Dubicka
I tu jesteś w błędzie pisząc "można jeść wszystko tylko trzeba liczyć kalorie" Tu chodzi o to by kalorie były odpowiednie i wartościowe a nie o to by jeść jak najmniej w tym też śmieciowe jedzenie ;/ Mnie tego nauczyła kobieta u której zajmuję się maluchami chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej jedno pojemnik w podarunku a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w mniejszej cenie. Do tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Stosując się do tego w miesiąc spaliłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez GIS. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co zarazem nasila bezpieczeństwo