Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamy zimno w domu

Jak myslicie czy to nie zbyt zimno dla maluszka

Polecane posty

Gość gość
Idiotko, nie bogaci! Tylko ludzie, którzy mogą zapewnić dziecku MINIMUM jakim jest - ciepły dom, łóżko, jedzenie!

Gość mamy zimno w domu
ja o swojego maluszka dbam i krzywdy nie dam mu zrobic wiec mnie nie porownujcie...

Gość gość
Podaj adres przywioze ci opal.

Gość gość
jak mąż dostanie kase kupiecie opał a z czego bedziecie żyć dalej??? jak sie ma tak tragiczną sytuację to sie nawet o dziecku myśleć nie powinno.

Gość mamy zimno w domu
synek ma lozeczko i jesc tez dostaje a sytuacja z opalem potrwa do piatku jutro pojade z maluszkiem i popytam o kartony w sklapach

Gość gość
Robisz mu krzywdę lodówą w domu!

Gość gość
14 stopni, dla mnie masakra

Gość gość
weź napal czymkolwiek, przecież 14 stopni dla takiego malucha to strasznie mało. nie masz czegoś starego do spalenia? gazet, śmieci czy nawet ciuchów? jak trochę popalisz to raczej dziura ozonowa ziemi nie wciągnie a przynajmniej dziecku zaoszczędzisz zapalenia płuc. powaznie mówię.

Gość gość
jak wiedzieliśie ze taka sytuacja to z pod śmietników stare meble przytargać ,Ludzie tyle wywalają że szok.maż by porąbał i ciepełko by było. ja mieszkałąm gdzie trzeba było palić..zawsze mi nawieźli mebli mstare łóżka.tylko maż musiał to porąbać.i żadnego wstydu nie miałam...dałam pare złotych i tyle.w tamtyum roku samym drzewem paliliśmy bo tyle tego nam nawieźli.....teraz zostało to teściom.mąż tylko chodzi i im tnie i do piwnicy zanosi.i sama się przyznm że też z meżem z pod śmietników znosiliśmy graty stare do palenia...więc jak ktoś chce to może..

Gość gość
????????????????????????/

Gość mamy zimno w domu
juz pisalam,ze maz jest tylko w weekendy a mi samej ciezko przytachac jakies meble

Gość gość
Jasne -mieszkasz na pustyni, tudzież w totalnej głuszy i w promieniu 100 km nie ma żywego ducha, który mógłby pomóc matce z dzieckiem. :O

Gość gość
Jezu kobieto w ogóle o swoim dziecku nie myślisz... Czy można to zgłosić? W sensie ten temat? Przecież to jest zagrożenie życia dziecka... Czy policja nie znajdzie jej adresu przez IP czy coś? Gdzie takie rzeczy można zgłaszać powiedźcie mi...

Gość mamy zimno w domu
ale gdzie ty chcesz to zglaszac?dziecku nic nie brakuje

Gość gość
Nie wiem, na policję, do mopsu... Dziecku brakuje ciepłego domu. Narażasz jego życie. Może zachorować np. na zapalenie płuc i może dojść do poważnych komplikacji i dziecka nie ma. Jesteś nieodpowiedzialna i nie zapewniasz dziecku odpowiednich warunków.

Gość gość
Podpowie ktoś?

Gość gość
Autorko w mopsie chyba dają osobom węgiel za darmo

Gość gość
A teraz pisz czy to prowokacja była czy nie...

Drogie Mamy usmiech.gif Jestem położną, piszę pracę magisterską na temat standardów opieki okołoporodowej, której celem jest poznanie Waszych doświadczeń z przebiegu opieki położniczej w okresie ciąży i porodu w konfrontacji z założeniami standardu. W związku z tym mam do Was ( Mam, które urodziły dziecko w latach 2011-2013) przeogromną prośbę o wypełnienie ankiety http://moje-ankiety.pl/respond-52330.html Będę bardzo bardzo wdzięczna za każdą wypełnioną ankietę Pozdrawiam serdecznie Iza

Gość gość
Podaj gdzie mieszkasz, przesle C***are zloty na ogrzewanie.Napisz mi na e-mail: ramos.is.agatha@gmail.com. Sama czekam na mojego dzidziusia i nie moge tego przezyc.

Gość gość
i idz do mopsu po pomoc. wejdz na stronę internetową i popatrz czy pszysługują Ci jakieś zasiłki, zadzwoń, dowiedz się czy dofinansują Wam węgiel. Wystarczy chcieć i trochę pogłówkować.

Gość gość
sąsiada nie masz co za pare zł c***orąbie? przecież takie meblke pod śmietnikami to aż się proszą o zabranie!!!! a maz w ciepełku siedzi czy też marznie? ja nie wyobrażam sobie żeby moje dzieci marzły!!!!!! stare koce bym popaliła,łeżki drewniane stół cokolwiek!!!!!

Gość gość
Albo to prowo, albo kobieta kompletnie niezaradna albo chce wyłudzić pomoc. A tak w ogóle to eskimosi gole dzieci trzymają w zimniejszych temperaturach i zdrowe :-) Maluch ma spacerek 24/h na dobę :-) Lepiej zimno niż upalnie.

Gość gość
szkoda mi dziecka :(

Gość gość
a autorka mogła by się odezwać czy zwróci się chociaż o pomoc do mopsu

Gość mamy zimno w domu
czy ja prosilam o jakakolwiek pomoc,ze ktos smie mi zarzucac chec wyludzania?!!!!

Gość gość
oj dobra, to prowo tępa bladź to wymyśla k***a ale ludziom się nudzi

Gość gość
autorko w innym temacie jakaś pani rano założyła wątek że chce kogoś powiadomić że potrzebujesz pomocy