Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamy zimno w domu

Jak myslicie czy to nie zbyt zimno dla maluszka

Polecane posty

Gość mamy zimno w domu
kogo chce powiadomic?ja nie potrzebuje pomocy od nikogo i o nia nie prosze

Gość gość
jesli to nie prowo to zal mi autorki ze jest tak tępą kretynką, bo ze mozna nie miec kasy to rozumiem ale najlepsze jest to ze ona nie widzi zadnego problemu w tym ze 3msc dziecko bedzie siedziec do piatku w 14st. maz przyjedzie to kupia opal i chu j. co to takiego. mam nadzieje ze temat zalozony na ogolnej w celu zlokalizowania ciebie i tego dziecka przyniosl skutki bo czemu dziecko ma cierpiec ze ma poje bana matke. a maz tez widac odpowiedzialny. pojechal wpi zdu i zostawil niemowlaka w zimnym domu. to jest wlasnie patologia.

Gość gość
poszukaj tego wątka nie umiem wklejać linków

Gość gość
powiadomic odpowiednia instytucje ze trzymasz w zimnie 3 miesieczne dziecko i nie widzisz w tym nic zlego glupia babo!!!!!!!!!! a link do tamtego tematu jest strone wczesniej

Gość gość
Nawet moja 83 letnia babcia, która mieszka sama kupuje węgiel w lipcu :) Nie myślicie dzieci, nie myślicie... Potem się dziwić, że to młode pokolenie takie niesamodzielnie, nieprzewidujące... ale jakie ma być, jak ma rodziców, ktorzy nie uzywają głowy...ech...

Gość gość
Nawet moja 83 letnia babcia, która mieszka sama kupuje węgiel w lipcu :) Nie myślicie dzieci, nie myślicie... Potem się dziwić, że to młode pokolenie takie niesamodzielnie, nieprzewidujące... ale jakie ma być, jak ma rodziców, ktorzy nie uzywają głowy...ech...

Gość gość
autorko mozna nie miec chwilowo kasy ale kur wa mac co z ciebie za matka jest koniec listopada a ty sie zorientowalas ze opalu nie masz. maz tez wyjezdza na tydzien i nawet o tym nie mysli. ja nie wiem jak c***omoc szkoda mi twojego dziecka a ciebie i meza zal ze jestescie tak bezmyslni i nieodpowiedzialni

Gość gość
ona tylko zadała pytanie, nie znacie całej sytuacji by ją oceniać

Gość gość
jak nie znamy? opisala sytuacje. udzielona jej miliona porad co ma zrobic do tego piatku le niestety nie jest zainteresowana zadnym z nich. jedyne co moze zrobi to "poszuka kartonow jutro" no kur wa wy jestescie jakies ograniczone? jesli to nie prowo to to dziecka nadal siedzi w tych 14st

Gość mamy zimno w domu
prosze tu nie przeklinac ja tylko zadalam pytanie,o nic nie prosilam zadna pomoc nie jest nam potrzebna wiecej nie zamierzam sie tlumaczyc

Gość gość
czyli wedlug ciebie twoje dziecko prrzybywac bedzie w odpowiedniej temperaturze i nie jest to dla ciebie problem. lecz sie kobieto. nawet miz sie nie chce juz gadac z toba, widze ze tu niektore osoby ci chcialy pomoc nawet a ty caly czas twierdzisz ze nic sie nie dzieje. na tym forum naprawde jest patologia straszna. zjezdzam stad, wstyd mi ze tu pisalam wogole nara grzejcie sie

Gość gość
autorko, niektorzy przesadzają np. z tym odebraniem dziecka, trzymaj się mocno i ciepło,ale poprosić o pomoc to nic złego ,

Gość mamy zimno w domu
dziekuje,ze tak zareagoalyscie jestem studentka i zbieram materialy do pracy na temat spoleczenstwa wzgledem mlodych malzenst w ciezkich sytuacjach niestety ankiet nikt nie chce wypelniac dziekuje i pozdrawiam P.S. w domu mam 22C

Gość gość
i co o tym wszystkim myśleć

Gość gość
mowilam ze prowo :) zadna matka nie jest tak uposledzona jak autorka tematu :)

Gość mamy zimno w domu
to,ze jednak nie mamy obojetnego spoleczenstwa mysle,ze ostatnie sytuacje,zdarzenia w mediach troche nas ludzi juz uczulili i reagujemy wlasciwie

Gość gość
a ja jednak mysle ze sciemniasz i w razie czego i tak zglosilam to na policje, niech lepiej sprawdza czy to tylko badanie usmiech.gif pozdrawiam usmiech.gif

Gość gość
ale prawda jest taka,że z tych tutaj wielce broniących dziecka ,tylko cząstka tak naprawdę by c***omogła, w necie jest się anonimowym a jak przychodzi co do czego to kazdy odwraca wzrok by nie widzieć twojej potrzeby,

Gość mamy zimno w domu
oki niech sprawdza malych dzieci nawet nie mam

Gość gość
'spoleczenstwo wzgledem mlodych malzenstw w ciezkich sytuacjach'- nie wierze ze istnieje w polsce uczelnia na ktorej tematem pracy moze byc taki temat dlatego sadze ze sie wystraszylas i wymyslilas cala opcje.

Gość gość
autorko niektorzy cie tylko zmyślali,ale ciekawe czy naprawdę by komu pomogli

Gość mamy zimno w domu
niektorzy dawali dobre rady,mysle ,ze by pomogli ale przerazilo mnie,ze tak duzo dziewczyn od razu przesadzilo-zabrac dziecko matce i oddac do adopcji troche za szybkie takie ostateczne decyzje-w koncu nie znamy sytuacji

Gość gość
u nas jest chore prawo, jak rodzina biedna to zamiast pomóc to odbierają dzieci ,dziecko dają do rodzin zastępczych i pieniądze 1500zł, przecież te pieniadze powinni dać tej biednej rodzinie by dziecko było z rodziną, kto wymyślił takie prawo, słyszałyscie co się dzieje w rodzinach zastepczych,

Gość mamy zimno w domu
kochane mamy uciekam i dziekuje za pomoc do pani,ktora wyslala policje-sama jestem ciekawa czy przyjda poki co nikogo nie bylo co prawda nie bylam caly dzien w domu ale pewnie zostawili by powiadomienie,zeby sie zglosic wydaje mi sie jednak,ze policja nie sprawdza takich rzeczy jezeli rodzina nie jest objeta zadna pomoca,opieka kuratora,jakis instytucji pomocy rodzinie czy MOPSu

Gość gość
Teraz to studentka :D Ciekwe, jaki promotor dopuszcza do pracy takie "materiały" :D

Gość gość
przeciez mozna na worki drzewo kupic. czy wegiel. sama tak kupowalam jak mialam mniej kasy. albo sasiad pijaczyna dostawal za freee drzewo i mi sprzedawal za grosze.

Gość gość
Nie wiem czy to prawda ze studentką ale promotorzy mają różne dziwne pomysły. Ja pisałam licencjat w którym badałam zmiany w rozporządzaniu pieniędzmi w naszym powiecie. Korzystałam z ogólnodostępnych danych a promotor stwierdził, że tak jest źle i kazał mi zdobyć dane z archiwum do których jako przeciętna studentka nie miałam dostępu :/