Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamy zimno w domu

Jak myslicie czy to nie zbyt zimno dla maluszka

Polecane posty

Gość mamy zimno w domu
a wy zawsze czepiacie sie internetu mam umowe na 2 lata a wpiatek maz dostanie wyplate

Gość gość
No to nie ciągnij dużej tematu -odpowiedź na pytanie dostałaś więc po co dalej te dyskusje?

Gość gość
i do piatku bedziesz trzymac tak dziecko? jezu, na dworze sa 4st. lecz sie dziewczyno, szkoda ze nie ma kto tego zglosic tam gdzie potrzeba

Gość fotel
dobrze jest.niech się gówniarz hartuje.życie to nie bajka.

Gość gość
tak to jest jak takie pustaki robia sobie dzieci. zal w ch uj.

Gość mamy zimno w domu
nie jestem zadnym pustakiem,wypraszam sobie

Gość gość
jestes i to strasznym. gdzie bylas miesiac temu, 2 miesiace temu co? nie wiedzialas ze robi sie zimno? jak masz problem z kasa to trzeba bylo nawet caly rok odkladac skoro wiedzialas ze na jesien/zime bedziesz miec dziecko male. nie ma poprostu zadnego wytlumaczenia twojej glupoty, szkoda tylko dziecka

Gość mamy zimno w domu
ale z czego odkladac?nie mamy z czego ciagle cos,wyprawke musielismy kupic,a pozniej siadla pralka

Gość gość
pralka wazniejsza niz cieplo- i ty nie jestes pusta? kurde, pranie moglas poki co robic recznie, czy u kogos, nie wiem rodzicow znajomych. ale tak sobie mysle ze to prowo bo chyba az tak durnych matek to nie ma, kazdy chyba patrzy tylko zeby dziecko mialo co jesc i zeby nie marzlo...

Ja bym się z dzieckiem gdzieś przeniosła do piątku, gdzie będzie miało cieplej.

Gość gość
Zapal w piecu jakimiś śmieciami.

Gość gość
Dobrze ktoś napisał. opał ważniejszy niż pralka! My mamy pralkę, ale córce wolę prać ubranka w rękach. Niepoważna jesteś jakaś. Miałaś prawie rok na przygotowanie dziecku odpowiednich warunków! A jak was ie stać na dziecko to było nie robić!

Gość mamy zimno w domu
nic nie mamy,zeby napalic jutro moze jakies kartony zorganizuje ale chyba bedzie sie kopcilo?

pamiętam, jak w ciąży mieszkałam w domu wykańczanym dopiero, mieliśmy 15-16 stopni mimo ogrzewania, a później kolejną zimę z dzieckiem mało cieplej... ja pokój gdzie było łóżeczko dogrzewałam elektrycznie do około 20 stopni, ogólnie piętro całe dogrzewałam do 18-19 chociaż. Później już mieliśmy ciepło i teraz około 22 stopni mamy. Wiem jak to nieprzyjemnie mieć zimno w domu... Ze względu na dziecko powinnaś zadbać o opał, bo ubranie nic nie pomoże- dziecko oddycha tym chłodnym powietrzem ;-(

Gość gość
upośledzenie umyslowe stopnia III. brak slow. zeby chociaz maz mial olej w glowie, a tu chyba oboje jebnieci ostro. moj by kur wa chyba i by meble spalil jakby dziecko mialo marznac. szkoda dzieciaczka

Gość gość
Pożycz chociaż 200 zł na drewno i pal drewnem ! Moi rodzice byli biedni, ale zawsze mieliśmy czysto, ciepło, zadbane! A ty chyba koniecznie chcesz żeby ci dziecko w szpitalu wylądowało!

a nie mogliście pożyczyć od kogoś opału na te kilka dni albo zorganizować jakiegoś drewna/desek? przecież na kilka dni wiele nie trzeba a na noc przepalić już inne powietrze... zakładam, że macie piec? Ja nie miałam pieca, mieliśmy gazowe ogrzewanie jedynie...

Gość mamy zimno w domu
zostalam sama z synkiem,maz po poludniu wyjechal i bedzie w piatek

Gość gość
boże co za nieodpowiedzialni ludzie! nie możesz poprosić o pomoc rodziców/teciów/rodzeństwa/sąsiada/koleżanki/kuzyna no kogokolwiek!

Gość gość
Prądem grzać możesz i kase na to masz a na opał zabrakło. Rozumu też zabrakło. Marna prowokacja.

Gość mamy zimno w domu
farelka dogrzewlam tylko w lazience

Gość gość
co z tego ze dzieciaka obachutałaś jak oddycha zimnym powietrzem...nie stac was na nic to po co dzieciaka robiliście?...zeby jeszcze większą biede klepać :O

Gość mamy zimno w domu
poczelismy dziecko bo chcielismy miec maluszka a jaka sytuacja w kraju to chyba kazdy wie

Gość gość
ja p*****le. jesteś niepoważna naprawdę !!!

Dla mnie 23 stopnie to mało, ale staram się nie grzać bardziej, bo to też niezdrowe. Nie wierzę w te 14-15 stopni, ale jeśli tak ktoś faktycznie ma w domu, to współczuję, bo pamietam jak kiedyś nam sie ogrzewanie zepsuło i zanim naprawili w domu było 18 stopni - cała dygotałam w nocy.

Gość gość
dlaczego jak ktoś jest biedniejsskorzy to nie może mieć dziecka,

Gość mamy zimno w domu
aha czyli tylko bogaci moga cieszyc sie potomstwem coza glupota

Gość gość
bo nie może zapewnić dziecku odpowiednich warunków, nawet ciepła w domu

Gość gość
Masakra. Autorka poziomem dorownuje matce Nadii z Lodzi ktora zostala zabita w tak okrutny sposob. Przykre szkoda dziecka.

"aha czyli tylko bogaci moga cieszyc sie potomstwem coza glupota" Nie bogaci, tylko Ci co mogą zapewnić dziecku te 21 stopni w domu.